Cacharel Scarlett парфюм за жени EDT

Aромата е предназначен за романтичните, и едновременно с това смели и дръзки жени, които не се страхуват да бъдат различни. Преставен на пазара 2009г. 

 

Плодово-цветна комбинация съставена от жасмин, портокалов цвят, орлови нокти, цитруси, листа чай, круша, бял мускус и сандалово дърво.

 


Scarlett


Парфюмът - огледало на настоящето, най-често се отъждествява с известни женски архетипи. За да следва жените по пътя им към себеоткриването, Cacharel винаги си представя харизматични образи, които един ден ще се превърнат в легенда.Skarlett е име, което веднага ни напомня за една от най-известните литературни героини от класическото творчество и холивудските продукции. Skarlett изразява възможността да бъдеш изключителна жена в трудни времена, без да изоставяш кокетния лекомислен чар.
Тайната на метаморфозата
Scarlett, новото дръзко творение на Cacharel, разгръща чувствения аромат на букет от бели цветя – запазена марка на парфюмите Cacharel. За да пресъздаде двете страни на новата героиня – толкова нежна и в същото време толкова огнена, марката избира трима известни парфюмеристи – Онорин Бланк, Алберто Морийа и Оливие Кресп.
Съвместните им усилия водят до създаването на уникален, едновременно деликатен, но и опияняващ аромат.
Контрастните нотки се смесват и постигат женствена ароматна хармония.
Първият полъх на аромата носи свежест и нежност от природата - чаени листа, обгърнати от цитрусови нотки и сочна круша.
В сърцевината на ароматната композиция се разгръща букет от цветя – жасмин, портокалови цветове, орлови нокти, съчетан с провансалски мед. Тази неустоима комбинация създава пристрастяваща, незабравима, нова олфактивна следа.
Разгръщайки се постепенно, ароматът разкрива топли базови нотки от бял мускус и сандалово дърво, подходящи за самоуверените, открити жени.
Scarlett си играе на криеница
Гравираният с цветя в японски стил флакон е създаден от дизайнера Кристоф Пиле, вдъхновен от ретро пудриера. Силата на аромата е пазена в тайна докато флаконът не се открие и изпод бялата, наподобяваща порцелан капачка, се появи течността в розов коралов цвят, символ на жизнения дух на Scarlett.

 

Престижния интернет магазин Parfium.BG, ще Ви помогне в избора на аромат. Cacharel Scarlett Eau De Toillette 35/50/80 ml аромат за жени се предлага в оригинална опаковка на конкурентна цена. Усетете удоволствието да пазарувате с любимите аромати от нас! Ние ще поговорим с Вас, за да бъдете модерни, благодарение на своя избор от Дамски парфюми.

Видеоклип на Продукта
Оценка на продукта

Трайност
Интензивност
Дизайн
Обща оценка
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук.Затвори