С ухание на екзотика – най-екзотичните и пъстри аромати

Ако сте от онези натури, които не се побират в стандартните рамки, които мечтаят да пътуват, които в мислите си винаги са някъде другаде, които обичат приказките, то този материал е именно за вас. В днешната статия сме ви подготвили списък с едни от най-екзотичните дамски и мъжки аромати, които имат силата да ни пренасят на най-далечните и екзотични кътчета на планетата само с едно пръскане.

Bogart Arabian Nights за мъже

Bogat Arabian Nights e мъжкият аромат, който е създаден, за да издаде тайните на вълнуващите и екзотични арабски нощи. Парфюмът пленява с очарователни мускусни акорди и ориентаслки нотки. Композицията е изключително чувствена  интензивна и е подходяща за онези мъже, които умеят да съблазняват жените с всичките си сетива и да ги карат да се чувстват невероятно. Парфюмът се появява на пазара през 2010 г. и оттогава се превръща в „тайното оръжие“ на всеки съвременен Дон Жуан. Ароматната композиция се разтваря с нотки на крадамон, масло от петитгрен и кимион, които преливат в сърце от дървесни ухания и пачули. Базовите нотки са на кедър, ветивер, дъбов мъх и мускус.

Roberto Cavalli Exotica за жени

Roberto Cavalli Exotica е изключително семпъл аромат – само с три съставки, но уникалната комбинация от тях може да накара всекиго да избяга в екзотични дестинации. Достатъчно е само веднъж да усетиш уханието, за да се пренесеш далеч от динамиката на града и забързаното ежедневие. Парфюмът всъщност е екзотична колаборация между тропически цвета, плодове и топла дървесна основа. Те се разкриват от трите съставки на композицията – прелестно франджипани, зряло манго и сандалово дърво. Уникалният и неустоим аромат е затворен в красива и ярка стъклена бутилка. Той се появява на пазара през 2014 г. и оттогава не спира да пленява не само женската, но и мъжката част от човечеството.

Dolce & Gabbana Velvet Exotic Leather унисекс аромат

Dolce & Gabbana Velvet Exotic Leather е ароматът, в който ще се влюбят и мъжете, и жените. Уханието е вдъхновено от елегантността на мъжката кожа и нежността на женското докосване. Това прави едно истинско изискано докосване до скритата същност на човека. Ако кажем, че това е един от малкото парфюми, които умеят да достигнат до индивидуалността на всекиго и да я предадат по най-добрия начин чрез естествено ухание на кожата му, няма да сгрешим. Velvet Exotic Leather е представен за първи път на пазара през 2015 г. и ако трябва да го характеризираме с три думи, то те безспорно биха били характерен, луксозен и траен. Парфюмът крие своите тайни в перфектната колаборация между елегантен и чувствен сложен състав, в който мястото си намират нотките на топъл и богат ланданум, интензивен и дълбок аромат на плодова хвойна, леко ор ретро докосване на ром, лавандула и градински чай. А завършващите акорди са тамян и олибан.

Ако и вие обичате по-екзотичните аромати, с които често се пренасяте на красиви, нетипични и приказни места, но те се различават от нашите, можете да споделите вкусовете си с нас във формата за коментари :).

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Как да изберем детски парфюм за момче

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Подарете парфюми с пачули с пожелание за богатство и късмет през...

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Как да премахнем мириса на парфюм от кожата и дрехите си

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив