Топ 5 на най-продаваните дамски парфюми на Narciso Rodriguez

Импулсивност, съблазън и чувственост

Narciso Rodriguez е американски моден дизайнер, отличаван няколко пъти с приза „Дизайнер на годината”. Парфюмите му са изключително стилни, с хармонично съчетани нотки в състава си и с вълшебни ухания. Няма как да е иначе, тъй като парфюмеристи на изданията са имена като Алберто Морилас, Франсис Куркджиан, Кристин Нейджъл и Аурелин Гуичард. За нашите клиенти подготвихме класация с 5 от най-обичаните дамски парфюма от Narciso Rodriguez, които завладяха сърцата на жените по цял свят. Ето кои са те:

1.Narciso EDP

Модерен, изтънчен, чувствен, женствен – всичко, което описва съвършеното дамско ухание Narciso EDP by Narciso Rodriguez. Този аромат е способен да накара всеки мъж да прикове погледа си във вас. Създател на парфюма е неповторимата Aурелин Гуичард. Лансиран е през 2014 година. Уханието е олицетворение на дяволското привличане и романтичната страст. Narciso EDP e дискретно еротичен аромат, подчертава женската чувственост и сексуалност по изключително стилен начин. Съблазнителната композиция започва с нежни цветни нотки на българска роза и гардения. Сърцевината е предизвикателна – нотките, които я съставят са мускус и кехлибар. Основата е изградена от привлекателните нотки на кедрово дърво и ветивер. Парфюмът обсебва сетивата с уханието на истинска жена, с аромат на нежност и не може да се отрече, че той просто вълнува. Коя жена не иска да се чувства желана?! Точно така – няма такава. Отдайте се на блажената наслада, която носи този аромат и започнете да определяте правилата на играта според собствените си желания.

2. Narciso Rodriguez For Her EDP

Парфюм, посветен на женската красота, чувственост и грация – запазена марка на Narciso Rodriguez. Ароматът подчертава нежността, решителността и непоколебимостта на жената. Създател на това издание е Франсис Куркджиан. Уханието е насочено към съвременната силна и властта жена. Връхните нотки на този съвършен аромат започват със сочна праскова и уханна роза. Сърцевината е създадена от нотки на топъл кехлибар и мускус. Базата съдържа в себе си пачули и сандалово дърво. Парфюмът е представен през 2006 година и се утвърди като един от най-обичаните в световен мащаб. Излъчва женственост, топлина и доверие – това, което описва модерната жена.

3. L’Eau For Her EDT

Това е по-младежката версия на оригинала от 2004 година и се продава също толкова успешно, колкото и предшествениците си от същата линия на дизайнера. Лансиран е през 2013 година.  Ароматът на парфюма запазва своята чувственост, но излъчва повече чар и хармония. Той е символ на модерната женственост, която излъчва семпла елегантност, примесена с доза импулсивност. Композицията зазвучава под нежните начални акорди на божур, жасмин и циклама, преливащи към сърдечените нотки на момина сълза, роза и кехлибар. Основата хармонично ни потапя в уханието на пачули и мускус. Истинско съвършенство!

4. Essence EDP

Секси, свеж, флорален аромат, излъчващ чистота – това е Essence. Алберто Морилас е създателят на това неветоятно ухание, което бе представено през 2009 година като лимитирано издание. Връхните нотки на парфюма са бензоин, листенца от роза и ароматен ирис. Композицията продължава със сърдечните нотки на мускус и базата, изградена от стиракс.  Флаконът е изключително стилен – леко заоблен, с огледален ефект и модерна визия. Съвременните дами ще оценят вълшебното ухание на класа и женственост, носещо истинско удоволствие за сетивата.

5. Amber Musc EDP

 

Ориенталското бижу бе представено през 2013 година и е посветено на Близкия Изток. Парфюмът е вдъхновен от пищните и богати ориенталски аромати. Топлата композиция започва с нотки на чувствен мускус и страстен цвят от портокал. Сърцевината е изградена от Agarwood , кожа и пачули, които са нежно поставени върху основа от нотки на амбра, тамян и сладка ванилия. Флаконът е стъклен и с много стилна визия. Ароматът е запомнящ се и остава трайно в съзнанието.

Елате в женския свят на Narciso Rodriguez ! В Parfium.bg ще ви  предложат индивидуална консултация, която ще ви улесни при избора на подходящия продукт!

 

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дамски парфюми, подходящи за лятото - част 2

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дамски парфюми, които са подходящи за подарък за 8 март - част 2

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

4 парфюма от серията Hermes Merveilles

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив