Четири парфюмни марки, с които да изпратим лятото подобаващо

Парфюмни марки, с които да изпратим лятото

Искаме или не, лятото срещна своя край. Само можем да се надяваме, че за вас то е било време на прекрасни емоции, много радост и споделени мигове с любими хора. Това, че горещият сезон отминава обаче, никак не означава, че не бихме могли да отнесем тези усещания със себе си и в следващия красив период от годината. В днешната статия се спираме на четири парфюмни марки, за които считаме, че са брилянтният завършек на лятната ни одисея и успешно ни пренасят в света на есента. Избирайки техен парфюм, всеки от нас ще се чувства прекрасно в кожата си. Нека надникнем в ароматния свят и да ви видим какво са ни приготвили големите парфюмни марки.


Lancome и невероятното им ароматно предложение


Френският бранд е известен със знаковите си парфюми, както и с професионалния подход към създаването на ухания, близки до произведения на изкуството. Изтънчена, вечна, класна – това са думите, които избираме за определения на Lancome. Милиони клиенти по света ежедневно избират именно техни есенции, които да ги съпътстват сред множеството задачи, ангажименти и срокове. Спират избора си на Lancome и когато се подготвят за романтична вечеря – ето толкова е широка гамата от приложения, които предоставят ароматите на марката.

Ако трябва да откроим един дамски парфюм, за който сме сигурни, че ще намери местенце в сърцето ни, то безспорно представяме Idole – едно неповторимо ухание на рози, което, веднъж застанало на трона на личностните ни вкусове, не ще абдикира дълго след това. Естествено, именно съставките са онези компоненти, които придават такава царственост на аромата. А те са:

  • Бергамот и круша;
  • Турска роза, френска роза и индийски жасмин;
  • Бял мускус и ванилия;

Тази чудна феерия от флорални аромати категорично ще прилегне на всяка дама, която държи визията й да е винаги на ниво.


Сбогуваме се с лятото в компанията на Paco Rabanne


Друг бранд, който чудесно приляга на идващата есен, е Paco Rabanne. Брандът, създал иконичния Lady Million, сякаш добре владее нюансите на златото и залезите, така характерни в природното есенно обновление.

От богатия продуктов каталог на бранда днес спираме вниманието си на Pure XS – мъжки парфюм, който завладява сърцата както на потребителите си, така и на дамите, които не могат да устоят, усещайки го по кожата на любимия мъж. Това, както и при всички останали парфюмни шедьоври, се дължи на изкусната селекция от съставки:

  • Джинджифил, зелени акорди, мащерка на върха;
  • Ванилия, канела и кожа в сърцевината за още повече чувственост;
  • Дървесни тонове, смирна и захар в основата.

Категорично отнасяме този мъжки парфюм към безспорните шедьоври на бранда. Ако господата сред вас се чудят на какъв аромат да заложат за идния сезон или дамите търсят вдъхновяващ подарък за любимите си, то тук откривате своя отговор.

маркови парфюми


И от Boucheron оставят своя отпечатък през септември


Брандът, символ на изтънчеността и екзотиката при създаването на парфюмите си, намира място с Quatre Boucheron в днешната ни ароматна селекция. Марката е любима на не един и двама – с прекрасните съставки, които намират своето местенце в красивите дизайнерски шишета от Boucheron стремглаво омайват сетивата ни и ни потапят в мечтателния свят на красотата, ефирността и високата класа.

Quatre Boucheron е дамски парфюм, който символизира всичко това. Постига го чрез удивляващите съчетания на:

  • Грейпфрут, лимон, портокал и мандарина на върха – цитрусова комбинация за свежест;
  • Зелена ябълка, жасмин, праскова, роза и ягода в сърцето – флорално-плодова комбинация за сладост и разкош;
  • Карамел, кашмир, ванилия, кедър в основата за баланс, мекота и топлина.

Едва ли ще срещнем дама, която да не се влюби в аромата, веднъж доловила го със сетивата си. Подарете си тази невероятна ароматна композиция и си позволете да съхраните спомените си от отминаващото лято, приветствайки с отворени обятия идващата есен.


Любов за всички ни предоставят от Calvin Klein със своето унисекс ароматно предложение


Унисекс ароматите са наши любимци – те безспорно съумяват да съчетаят всичко необходимо за всеки, за да се почувства красив, удобно в кожата си и със завършена перфектна визия. От Calvin Klein добре разбират това, имплементирайки всичко гореизказано в един аромат, който се превръща в тотален хит и любимец на милиони.

Calvin Klein Be е ароматът на свободата – в шишето сякаш се синтезират всички онези усещания, които ни карат да бъдем авантюристични, смели и жизнерадостни. Любим и на мъже, и на жени, този унисекс аромат съчетава у себе си акордите на:

  • Бергамот, ванилия, хвойна, лавандула;
  • Мента, зелени нотки, жасмин, орхидея, магнолия;
  • Кехлибар, мускус, сандалово дърво, ванилия.

Тази звездна плеяда от аромати гарантира наистина прекрасни преживявания, носейки този парфюм в края на лятото. Какъв по-добър завършек за сбогуването с горещия сезон?

Убедихме ли ви? Кой от изброените аромати избирате за оставащите дни от септември?

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

10 ароматни нотки, които са мощен афродизиак

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-добрите есенни парфюми на Dior

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ парфюмеристите на 21-ви век - част 3

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив