Aramis Modern Leather Парфюм за мъже EDP

Описание на продукта

Aramis Modern Leather е модерно и чувствено издание, вдъхновено от класическия парфюм. Появява се на пазара през есента на 2017 година и за много кратко време успява да спечели положителните отзиви за себе си на ароматните критици. Това се дължи на изчистения и много добре структуриран състав, който съвсем бегло напомня за оригинала, но и смело заявява съвременен стил. На върха на парфюмната му пирамида откриваме акорди босилек и мащерка. В основата здравец и пачули подготвят сетивата за последващото ухание на чувствена кожа и скъпоценен дъбов мъх. Aramis Modern Leather заявява мястото си на пазара и с изтънчена стъклена бутилка, криеща течността с цвят на златен кехлибар.

 

Ароматна комбинация

Връхни нотки: босилек, мащерка

Средни нотки: здравец, пачули

Базови нотки: кожа, дъбов мъх

 

Повече за Поръчката на самия Парфюм

Мъжки парфюм Aramis Modern Leather EDР 60 ml за мъже се предлага в интернет магазина Parfium.BG на конкурентни цени. В нашата  професионално селектирана база Мъжки парфюми ще намерите  топ избор от Парфюми, подходящ като подарък за Вас или близките. Уверяваме ви, че при нас ще получите професионална консултация и безупречно обслужване!

 

Оценка на продукта

Трайност
Интензивност
Дизайн
Обща оценка
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук.Затвори