Филтрирай по
Категории
Цена
лв. лв.
Филтър

Списък с продукти от Amouroud

Покажи:
40
20 40 60
Показани са 1-7 от общо 7 артикул(а)

Amouroud


AMOUROUD е нова марка за нишова парфюмерия, лансирана от създателите на доказаната с визионерските си идеи Perfumer's Workshop. Парфюмерийната работилница е първата, която дава възможност на своите клиенти да получат парфюми по поръчка. “Ние никога не сме спирали да експериментираме и да се учим от нашите клиенти по целия свят. Това е нашето наследство, заложено е в нашето ДНК”, заявяват от AMOUROUD. Парфюми на бранда се предлагат в над 400 магазина в 50 държави по света. 


Марката за нишова парфюмерия AMOUROUD е създадена през 2013 година


От тогава до днес са представени над 20 парфюма, разработени от най-висококачествени съставки и допълнени с впечатляващи и класни опаковки. Ароматите AMOUROUD са създадени в сътрудничество с парфюмеристите Сесил Хуа, Патрисия Шу, Джон Мастракола, Клод Дир, Илиас Ерменидис, Ирина Бурлакова, Жером ди Марино и Анджелик Надау. Уханните композиции на бранда са изтънчени, красиви и перфектно балансирани. Парфюмите на AMOUROUD разказват истории и изграждат колекция от обонятелни спомени. Те са едновременно леки и топли, блестящи и мечтателни, провокативни и мрачни. В тях се преплитат дървесни нотки, цветя, корени и билки, а в резултат са получени ухания, които преплитат в едно цяло спокойствие, радост и страст. 


Всеки аромат на AMOUROUD е уникален с хармонията, която носи


Уханията на нишовия бранд имат впечатляващ ефект върху кожата, не само заради своето богатство и дълготрайност, но и заради перфектния баланс във взаимодействието между съставките, включени в ароматните композиции. Прецизният баланс и хармонията между съставките е това, което отличава AMOUROUD от останалите компании в нишовата парфюмерия. Характерът е ключов за уханията на бранда.