percent

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ОПИТА

ОНЛАЙН ОТ 2009 ГОДИНА

gift

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

САМО 3.99 ЛВ!

parfum

НАД 100 000 ХАРЕСВАНИЯ

ВЪВ FACEBOOK

Alexandre. J

Сортирай по
×

Сортирай по

Марка

Цена

лв.
лв.

Промоции

  Изтрий всички филтри

  Alexandre. J

  Alexandre. J е нова марка за парфюми. Първото ухание на бранда е представено през 2012 година. През следващите години са създадени близо 50 парфюма с марка Alexandre. J. Характерна за бранда е впечатляващата хармония между изключителни аромати и луксозни опаковки. Марката издига на пиедестал Красотата във всичките ѝ превъплъщения. Ухания за Alexandre. J проектират парфюмеристите Anne-Sophie Behaghel, Amelie Bourgeois и Emna Doghri. Днес аромати на класния френски бранд се предлагат в над 60 страни по света. Изискани бутици на Alexandre. J има в много от най-големите градове. 

  Alexandre. J създава своята марка с единственото желание да твори

  Той е креативен френски дизайнер със забележителни интереси и познания във всички форми на изкуството. Alexandre. J надскача ограниченията на традиционната парфюмерия и предлага своята визия за красота и изтънченост. Не се колебае да се свързва с творци от различни артистични светове, за да представят впечатляващи общи произведения. В творческия процес на Alexandre. J се долавят мултикултурни вдъхновения от различни епохи. 

  Определят Alexandre. J като архитект на материалите и сетивата

  Перфекционистът Alexandre. J не прави компромиси, както със суровините, които се влагат в ароматните композиции, така и с материалите, от които се изработват парфюмните флакони и опаковки. Всяко следващо творение на френския бранд е резултат от задълбочени проучвания, а стремежът е да се предлагат изящни непреходни творения. Alexandre. J превръща създаването на всеки нов аромат в тайнствена алхимия на лукса и високото качество. За проектирането на всяка уханна композиция се изследва широк спектър от обонятелни нотки, за да се достигне до идеалния баланс и съвършената дозировка. Суровините, използвани за парфюмите Alexandre. J, са благородни, редки и скъпоценни. 

  Alexandre. J е един от най-влиятелните творци на ХХI век

  Процесът на съзидание при него е вдъхновен от любовта му към изкуството и историята, както и от жаждата му за красота във всичките ѝ форми и превъплъщения. Той изучава с любопитство различни стилове, епохи и култури, за да търси творчески пътища, които въображението му превръща в нови светове. Обича да пътува и подхожда с любопитство и отворени сетива към самобитната култура на всяка точка по земята, която посещава.

  Парфюмите на Alexandre. J събуждат емоции

  Уханията на френския бранд са обособени в няколко ароматни колекции, вдъхновени от различни течения в изкуството. Архитектурният стил барок например е вдъхновил колекцията The Collector, чиито парфюмни флакони наподобяват пищно украсени монументални колони. Стогодишнината от емблематичната за изкуството Бел епок е отбелязана от Alexandre.J със съответната колекция парфюми Art Nouveau, която се отличава с ефирност и артистичност. Парфюмните флакони на Alexandre.J впечатляват с прецизната си ръчна изработка. 

  Категории

  Парфюми Козметика Нишови Парфюми Комплекти Тестери

  Клиентите за нас

  4.8 от 5
  от над 5895 отзива
  4.7 от 5
  от над 728 отзива