Hugo Boss Red – уханието на младите, енергични и секси мъже

Hugo Boss Red – уханието на младите, енергични и секси мъже

В началото на 2013 г. модната къща Hugo Boss подготви още един ярък аромат, предназначен за млади, независими, енергични и секси мъже. Парфюмът се нарича Hugo Boss Red  и не е първият парфюм, който създателите характеризират с палитрата на цветовете. Тъмно синьо, оранжево, черно, бяло, а сега червено... И изборът не е случаен, тъй като червеният цвят принадлежи на младите, енергични и секси мъже. И всичко това едва ли изненадва феновете на марката, които знаят, че характерно за парфюмите на любимия им Hugo Boss е, че винаги се отличава с точния дух на модерността и подчертава оригиналността и независимостта на своя носител.

Ароматната композиция

Парфюмерийният коктейл на Hugo Boss Red със сигурност ще се хареса на млади, сексапилни и и смели авантюристи, които предизвикателно нарушават правилата и следват собствените си виждания за живот. На тяхната натура отговаря изключителната и смела композиция от ориенталски и пикантни акорди на парфюма. Aроматната композиция съдържа връхни нотки на розов пипер, грейпфрут, галбан и метални нотки. Сърцевината е изпълнена с ревен, бял кедър, ананас и отново метални нотки. А в основата са сгушени бобова тонка и кехлибар.

Какви мъже предпочитат Hugo Boss Red

Ароматната история на парфюма най-често е свързана с думата "смелост", защото това качество доминира у мъже, които носят подобен аромат върху кожата си. Такъв човек живее динамично и ярко, винаги той определя посоката на времето, а не се носи по неговото течение. Собственикът на ароматна аура никога не спира, никога не забавя, никога не прави крачка назад, той непрекъснато и устремено се движи напред, защото знае къде иска да стигне. Ето защо композицията е изградена възможно най-динамично и ярко, а богатите нотки изразяват сексуалността и чувствеността. Цитрусови, сочни плодове, дървесни и зеленчукови струни работят, за да се гарантира, че мъжът е не само млад, смел, дързък и целеустремен, но и уникално стилен и елегантен.

Ароматната бутилка

Hugo Boss Hugo Red е червен експлозивен аромат, чийто характер се подчертава от огнената червена бутилка. Внимателно композираните компоненти обрисуват нагледно очарователният, динамичен, изпълнен с контрасти и напрежение парфюм. Ароматът  говори за способността на мъжа бързо да се адаптира към всяка ситуация и бързо да излезе отвъд сегашните условия, за да създаде свои собствени - уникални и нови, правила!

Лице на Hugo Boss Red

Американският актьор и музикант Джаред Лато (Jared Leto), който преди това е участвал в рекламирането и на други парфюми на марката - Hugo Boss Just Different, отново се превърна в лицето на рекламната кампания на смелия и модерен аромат Hugo Boss Red.

За Hugo Boss

Основателят на марката - Хюго Фердинанд Бос, е роден през 1885 година. Основата модната къща в Германия през 1924 г., като в началото тя представлява предприятие, което шие униформи, работни дрехи и дъждобрани за нацистка Германия. Любопитно е обаче, че марката се превръща в това, което е днес, цели 12 години след смъртта на своя основател. Фирмата излиза на печалба едва след като е поета от неговия зет, а внуците му – Йохен Холи и Уве, успяват да превърнат името й в луксозната марка, която познаваме сега.  

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Достоен заместител на Creed Aventus на страхотна цена? О, да!

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-предпочитаните пролетни парфюми за мъже

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Първите мъжки парфюми за 2018 г. –Gucci, Hugo Boss, Roja Parfums,...

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив