Топ 5 на най-продаваните мъжки парфюми на Valentino

Кои са най - харесваните мъжки аромати на дизайнера Valentino ?

В тази класация събрахме 5 от най-продаваните и обичани мъжки аромати на световно признатата модна империя Valentino. Ето кои са те:

5. Valentino Uomo 2015

Това е най-новият мъжки аромат с марка Valentino. Парфюмът е лансиран през 2015 година и е наследник на Valentino Uomo от 2014-та. Новото ухание се предлага в различен флакон – формата е запазена, но стъклото е непрозрачно, тъмно, матирано и в черен цвят. Дизайнът носи усещане за стил, класа и мъжественост. Парфюмерист на новият парфюм е Оливър Полже. Ароматната композиция е съставена от нотки на лешници, бергамот, шоколад, зрънца кафе, кедър и кожа. Valentino Uomo 2015 обещава да се превърне в любимо мъжко ухание и да последва успеха на предшествениците си.

 4. Valentino Uomo 2014

Модната къща представи парфюма през 2014 година и е част от класическата колекция на марката. Насочен е към стилните, елегантни и обичащи лукса мъже. Под композицията се разписва Оливър Полже. Парфюмът е описан като кожен аромат , изпълнен с вкусни и пресни подправки. Началните акорди на уханието са мирта и свеж бергамот, а сърцевината е съставена от неустоимото ухание на печено кафе, крем, 30% лешник и сладък шоколад. Плътната и елегантна база е изградена от кедър и кожа. Парфюмът се превърна в хит бързо след своето представяне и все още държи позициите си на световния пазар.

3. Very Valentino by Valentino

Зашеметяващото Very Valentino ухание е лансирано през далечната 1999 година от парфюмериста Хари Фремонт. Парфюмът е символ на стил и мъжественост. Ароматът е остър, ориенталски, опушен. Връхните нотки са съчетание от кориандър, индийско орехче, градински чай и анасон. Сърдечните акорди за комбинация от бразилски палисандър, лавандула, карамфил, тютюн и кимион. Базата е съставена от кехлибар, смола, кедър, мускус и сандалово дърво. Да, това е вечната Valentino-класика.

2. Vendetta Uomo

Неповториямият мъжи парфюм с марка Valentino е лансиран през 1991 година и се открива все по-трудно на парфюмерийния пазар. Едуард Флечър е парфюмерист на аромата. Връхните нотки на уханието са лимон, бергамот, босилек, кориандър, зелени нотки. Сърцевината е съставена от пачули, жасмин, кимион, ветивер и кедър, а базата – бензоин, амбра, тонка, кожа и лабданум.

1. Valentino V Pour Homme

Върховният аромат, станал тотален световен хит сред мъжките парфюми, е лансиран през 2006 година и е създаден за съвременния Казанова. Парфюмът е интригуващ и прелъстяващ. Ароматната композиция е страстна и магична. Началните акорди на уханието са розов пипер, босилек и цитруси, а сърцевината е изградена от ванилия, кехлибар, жасмин, хелиотроп, пачули, какао и ванилия. Основата е съставена от мускус, сандалово дърво и кедър. Уважаващите себе си мъже безспорно биха заложили точно на този зашеметяващ аромат.

Елате в мъжкия свят на Valentino ! В Parfium.bg ще ви  предложат индивидуална консултация, която ще ви улесни при избора на подходящия продукт!

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Първите мъжки парфюми за 2018 г. – Guerlain, Armani, Givenchy,YSL

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Серията “Eau Sauvage” на Christian Dior – символът на истинския...

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 10 на най-предпочитаните летни парфюми за мъже

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив