Новите мъжки парфюми за Есен 2018 – част 1

Парфюмерията за мъже е много благодатна ниша. Изглежда, че мъжете купуват много по-лесно парфюми, отколкото какъвто и да било друг продукт за грижа за външния вид.

Много мъже са истински ценители на парфюм, като Адам Рийд (1/2 марка дует Percy&Reed) е истински колекционер - в своята колекция той има около 600 аромати, като най-редките представители съхранява в хладилника! Но не всички мъже са толкова "фанатични", някои категорично се отказват от различни парфюми, предпочитайки само няколко аромата, които знаят, че харесват. Както и да е, през тази есен много марки се опитват да произвеждат нови парфюми - някъде ярки и наситени, а в някои флакони се запазва спокойният и лек състав, който се харесва така много на мъжете.

Затова в този материал имаме удоволствието да ви запознаем с най-новите продукти на най-популярните марки!

Bleu De Chanel от Chanel

Ода на мъжката свобода в дървесен ароматен състав с очарователен шлейф. Аромат, неподвластен на времето, във флакон със загадъчно синьо. Парфюмът за мъже Bleu De Chanel потвърждава целостта на характера чрез чистотата и последователността на формата. Богат, истински мъжки състав, който олицетворява пълнотата на живота и самочувствието. Мъжкият аромат Bleu De Chanel е с интензивно дървесен ароматен състав. Най-свежите нотки се заменят със скъпоценен акорд, в който блестят нотки от сандалово дърво от Нова Каледония. Този величествен акорд постепенно разкрива щедростта и гъвкавостта на нотките в богато уточнена пътека.

L`Homme Cologne Bleue от Yves Saint Laurent

Нова океанска версия на парфюма на L'Homme от Yves Saint Laurent. Вкусната свежест събужда сетивата от първото потапяне в аромата. Тор нотки от червен портокал, мандарина и лимон се съчетават с вълнуващата прохлада и дълбочината на морския акорд. Черният пипер и кардамонът придават на композицията чувствен и смел характер.

1 Million Lucky на Paco Rabanne 

Новият парфюм за мъже 1 Million Lucky реши да промени целия вид на легендарния испански сериал и да се превърне в нова страница в славната история на Paco Rabanne 1 Million. От предшественика продуктът е взел само дизайна на бутилката, в която е скрит пулсиращ и вълнуващ горски аромат - свеж, светъл и чувствен. Оригиналната композиция е обогатена с аромат на лешник, дървесни нотки, както и освежаващи нотки на озон и зелена слива на Renclod. Времето продължава и с него се променят любимите аромати. Мрачните флорални и fougernye мотиви бяха заменени от строг и дори аскетичен характер, който не разваля човека, но дава увереност и чар. В допълнение, ароматът не съдържа традиционен мускус или кехлибар. 1 Million Lucky принадлежи към групата на дървесните.

Връхни нотки - озон, слива и грейпфрут. Сърдечни нотки - лешник, бял кедър, дърво кашмир, жасмин и мед. Базови нотки - пачули, дъбов мъх и ветивер.Пирамида на аромата: озон, слива, грейпфрут, лешник, бял кедър, дърво кашмир, жасмин и мед, пачули, дъбов мъх, ветивер.

Boss Bottled United на Hugo Boss

Ароматът на Boss Bottled United е обонятелно въплъщение на жива футболна игра, която се провежда на открито, но е заобиколена от голям град. Свежите естествени нотки се преплитат с градското дърво, създавайки уникален топъл състав. Ароматът се разкрива от нотки на южноафриканското растение Bucia, съчетано с успокояващa мента. Дървените нотки дават на композицията специална елегантност и здравина. Връхни: южноафрикански растение бучу. Сърдечни нотки: мента. Базови нотки: дървесни нотки.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 7 мъжки парфюма, които оставиха трайни следи в съзнанието

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Мъжките ухания, които белязаха ароматния свят през 2021

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Първите мъжки аромати на Jo Malone

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив