Дамски аромати, с които да зарадвате любимата

Дамски аромати, с които да зарадвате любимата

Господа, обръщаме се към вас - ако някога сте се чудили кой е най-добрият начин да зарадвате любимата жена, то имаме добра новина за вас. Повече няма да ви се налага да изпадате в недоумение и до последния момент да нямате ясна визия относно подаръка, който бихте искали да направите на дамата, която обичате.

Парфюмът е класически жест, символизиращ най-искрените и силни чувства. Подарявайки аромат, вие демонстрирате грижа и дълбоко познаване на вкусовите предпочитания на човека. Това прави такъв жест извънредно личен и удостоен с подобаващо внимание и мисъл за другия. Ето защо решихме в днешната статия да ви представим онези благоухания, за които сме сигурни, че ще зарадват от сърце дамата ви. Доверете ни се и предизвикайте множество усмивки и добро настроение.


Just Cavalli оглавява списъка ни днес


Знаковият аромат Just Cavalli на Roberto Cavalli се нарежда сред най-любимите дамски парфюми. Характерният аромат и нестандартният подход към съставките го правят много запомнящ се. Това е парфюмно качество, което дамите извънредно много предпочитат техният аромат да притежава. Избирайки именно това благоухание, можете да бъдете сигурни, че няма да сгрешите. Парфюмът ни изненадва с:

  • нероли;
  • тиаре;
  • палисандър.

Това е парфюм, който, веднъж усетили, не бихте могли да объркате с друг. Разчитайте на предложението на Cavalli, за да направите празника на любимата наистина незабравим.

дамски аромати


Перфектният избор за добрите момичета от Carolina Herrera


Ако вашата дама е привърженик на сладострастните аромати, асоциирани с невъобразимо запомнящи се моменти, то тогава ви представяме идеалния подарък за нея.

Good Girl Legere е вариант на така известния Good Girl, отпращаш сетивата в една съвсем друга посока - флоралната. В състава на това съвършенство в бутилка откриваме:

  • иланг-иланг;
  • тубероза и жасмин;
  • тонка и сандалово дърво.

Неустоимите цветни акорди обгръщат кожата и оставят дирите си задълго - трайността на аромата е завидна. Good Girls Legere ще съпътства притежателката си с часове и ще се грижи както за доброто й настроение, така и за неподправените харизма и чар, които ще излъчва, носейки аромата на Carolina Herrera.


Парфюмът на Moschino - закачливост и нежност


Ако асоциирате дамата на сърцето си с добро настроение, оптимизъм и осезателна положителна енергия, то отново се притичваме на помощ, предлагайки най-подходящия вариант за подарък.

Cheap & Chic е свеж и флорален закачлив аромат, идеален за дамите, оценящи малките неща и моменти в живота. Енергизиращото си усещане парфюмът постига чрез:

  • кориандър, мандарина, праскова и лимон;
  • циклама, фрезия и роза;
  • мускус и кедър.

Нежността на флоралните елементи го прави изключително подходящ избор за подарък през лятото, когато ни се иска да чувстваме свободата и слънчевите лъчи върху кожата си. Едва ли ще откриете друг парфюм, който по-добре да създава именно тези усещания. Идеален избор е за свободолюбивите и приключенски настроени дами.


Eclat d`Arpege символизира страстта към живота - сега и завинаги


дамски аромат

Ароматът на Lanvin Eclat d`Arpege привлече вниманието ни с чудната си смесица от съставки. В красивата и изящна бутилка откриваме:

  • божур, прасковен цвят, зелен чай;
  • люляк, кехлибар, мускус.

В съдържанието се натъкваме както на извънредно леки и ефирни благоухания, така и на осезаемо по-дълбоки и категорични съчетания. Може би поради тази причина окачествяваме аромата като подходящ подарък за дамите, обвити в енигма и мистицизъм. Перфектен е за силните жени, за онези, които знаят какво искат и притежават всички необходими качества, за да постигнат целите си.


Ориенталският аромат в лицето на Vanilla Exstazy от Montale


Дързък, пикантен, смел - ето така описваме Vanilla Extasy от нишовия бранд Montale. Предоставете на дамата си прекрасни усещания, дарявайки я с този изтънчен нишов парфюм. Гарантираме, че усмивката няма да слезе от лицето й. А това ще се дължи на:

  • кайсия и кайсиев цвят;
  • иланг-иланг, ванилия и жасмин "Самбак";
  • сандалово дърво и махагон.

Сигурни сме, че дори и само четейки за съставките, усещате прекрасния им мирис. Подарете на любимата си дама онзи последен ключов елемент от съвършената визия.

Любовта се изразява чрез отношение и грижа. Вярваме, че те се демонстрират най-добре чрез подаряването на качествен и прекрасен парфюм.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Какво не знаете за легендарния Chanel no.5

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Нови дамски аромати сезон Лято 2016 година

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Нови летни парфюми за жени - част 4 (Viktor&Rolf, Hermès)

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив