Collistar Дълбоко хидратиращ флуид

Този продукт вече не е част от офертите на Parfium.bg. Продуктът не може да бъде доставен.
Напишете Ревю

Истински дълбоко хидратиращ флуид ви представя всепризнатата италианска, козметична компания Collistar. Този продукт прониква дълбоко в кожата и гарантира непрекъснатост на интензивната хидратация.

 

Истински дълбоко хидратиращ флуид ви представя всепризнатата италианска, козметична компания Collistar. Този продукт прониква дълбоко в кожата и гарантира непрекъснатост на интензивната хидратация. По този начин се осигурява оптимален хидролипиден баланс за тъканите. Той е ефективен при всякакви климатични и екологични условия. Благодарение на иновативната формула, която се възползва от взаимодействието на три скъпоценни овлажняващи агенти: екстракт от морски планктон, хиалуронова киселина и алое, ретинол и витамин Е.
 

 

Оценка на продукта
С изпращането се съгласявате с обработката на личните данни с цел обработка и изображение на оценката на продуктите на фирма ВАЯ 911 ЕООД. Имате право да възразите. За повече информация вижте нашата Политика за поверителност.

Трайност
Интензивност
Дизайн
Обща оценка

 

Име на продукт Collistar Дълбоко хидратиращ флуид  
Категория Продукти за тяло
Описание
ID 55501
EAN
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук. Затвори