percent

Даряваме

1лв от всяка продажба

gift

Подкрепете

Българския Бизнес

hashtag

Заедно

Можем да постигнем повече

percent

Даряваме

1лв от всяка продажба

gift

Подкрепете

Българския Бизнес

hashtag

Заедно

Можем да постигнем повече

#ОСТАНИВКЪЩИ


Ние, от екипа на Parfium.bg, винаги сме вярвали, че красотата ще спаси света.

Красотата е в грижата, в социалната отговорност, в мисълта за другия, в обичта и уважението към всеобщите здраве и просперитет.

Ето защо екипът ни застава твърдо зад убеждението, че във времето на обявено Извънредно положение следва да спазим стриктно препоръките за социално дистанциране. #ОСТАНИВКЪЩИ е инициатива, която призовава всеки да се отнесе с мисъл и грижа към себе си, близките си и цялата общественост, като остане вкъщи и с това спомогне за ограничаването на разпространението на коронавируса Covid-19, под чиито удари светът изживява истинско предизвикателство.

Знаем, че своевременната защита е от ключово значение за здравето на всички ни. Ето защо предоставяме възможност всеки да се сдобие с дезинфектанти за щателно почистване на ръцете ви, унищожаващи вирусите.

Ставайки част от инициативата #stayhome, екипът на parfium.bg се присъединява към Националната благотворителна кампания на БЧК в подкрепа на борбата срещу коронавируса - #ЗаедноСрещуCovid-19 сме по-силни, по-можещи, по-обединени.

1лв от ВСЯКА продажба пренасочваме директно към дарителските сметки на Българския Червен Кръст.

С удоволствие приветстваме съмишленици, които се присъединяват към нас в борбата срещу коронавируса и които изцяло подкрепят нашата инициатива: ochila.com, baghome.com и postone.eu

Последни новини от Блога

Още новини от Блога

Клиентите за нас

4.8 от 5
от над 2800 отзива
4.7 от 5
от над 450 отзива
4.4 от 5
от над 100 отзива

Абонирайте се за нашия бюлетин

Научавайте първи за нашите топ оферти

Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук. Затвори