Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса

Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса

Когато работното ви ежедневие преминава в офис, е важно не само да подберете облекло, с което да изглеждате професионално и да будите, както респект, така и доверие, но и да се спрете на подходящ парфюм. От решаващо значение е ароматът да излъчва класа и елегантност, но и да е ненатрапчив, за да е приятен за колегите ви, които ще прекарат целия ден покрай вас в офиса. Макар фин и деликатен, идеалният офис парфюм съответства на натюрела ви и ви характеризира като личност, подчертава всички силни страни, които притежавате. Както отбелязахме, той не бива да е прекалено силен, но въпреки това трябва да е запомнящ се.

Кои уханни нотки най-често се включват в класните офис парфюми

Свежите цитрусови, нежните флорални и плътните дървесни нотки са сред най-предпочитаните ароматни акценти, когато избирате парфюми, които да носите в офиса. Съобразете се със сезона и личните си предпочитания, но най-вече се постарайте при избора си да постигнете заветния баланс от ненатрапчиво, но запомнящо се ухание, което да съответства на стила ви.

Как да подберете най-подходящия парфюм, който да носите в офиса

На първо място трябва да знаете точно какви дрехи ще носите в работното си ежедневие. Необходимо ли е да използвате униформа, или сами ще подбирате най-подходящите си тоалети всеки ден. Изберете парфюм, който съответства на личния ви стил, но и се комбинира по най-добрия начин с облеклото ви. Добре е да имате различни офис аромати за всеки сезон. Спрете се на деликатни ухания за топло и студено време, които да са подходящи за носене в работна среда.

Вземете предвид също работните си ангажименти за деня - дали трябва да прекарате целия ден в офиса или ви предстоят и излизания за срещи. Заложете на дълготрайни аромати, които не е наложително да освежавате често. Това ще ви направи по-независими и спокойни, че уханието, което излъчвате е на ниво във всеки един момент.

Ето нашата селекция от парфюми за мъже и жени, които самоуверено и със стил може да носите в ежедневието си:

YSL Libre

Кехлибареното ухание за жени Libre е лансирано от Yves Saint Laurent през 2019 година. Ароматната композиция е създадена от Ан Флипо и Карлос Бенаим. Първоначалното впечатление за аромата е свежо, благодарение на връхните нотки лавандула, мандарина, касис и петитгрейн. В сърцевината са съчетани портокалов цвят и жасмин. Базовият акорд е преплел мадагаскарска ванилия, мускус, кедър и амбра. Парфюмът е подходящ за носене през всички сезони, както през деня, така и вечер. Финото му и деликатно присъствие превръща YSL Libre в идеалния дамски аромат за офиса.

Парфюмът притежава отлична дълготрайност, която се проявява дори след само едно нанасяне. С времето уханието става по-пищно и богато, разкривайки пълноценно магията на всичките нотки, от които е изградено.

Narciso Rodriguez For Her

Деликатният флорално-дървесен парфюм за жени Narciso Rodriguez For Her EDP излиза на пазара през 2006 година. Финото ухание е истинска наслада за сетивата. Ароматът е нежен чувствен и забележително дълготраен. Издържа между 8 и 10 часа, с едно нанасяне. Уханната композиция на Narciso Rodriguez For Her EDP е разработена от Кристин Нагел и Франсис Кюркджиян. В парфюмния коктейл са преплетени омайна роза и сочна праскова, мускус и кехлибар, пачули и сандалово дърво. Деликатното пудрено ухание е подходящо, както за ежедневно носене през всички сезони, така и за специални поводи.

Tommy Hilfiger Tommy

Свежият цитрусов аромат за мъже Tommy е лансиран от Tommy Hilfiger през 1995 година. Уханието е проектирано от доказаните парфюмеристи Ани Бузантиан и Алберто Морилас. Началото е свежо и жизнерадостно благодарение на нотките мента, бергамот, грейпфрут и лавандула. В сърцевината са съчетани акценти зелена ябълка, червена боровинка и роза. Базовият акорд е преплел памуково цвете, кактус и кехлибар.

Парфюмът е подходящ за пролетта и лятото, предимно дневно ухание. Tommy Hilfiger Tommy се харесва на мъже от всяка възраст, поради факта, че въпреки че е представен преди близо 30 години, той запазва модерното си звучене.  Универсалният и ненатрапчив аромат е чудесен за носене в офиса.

Versace Dylan Blue

Мъжкият парфюм Dylan Blue е представен от Versace през 2016 година. Уханието е част от ароматната колекция Pour Homme на популярната италианска марка. Фужерният аромат е модерен и мъжествен. Парфюмната композиция на Versace Dylan Blue е разработена от Алберто Мориляс. Уханието се открива със свежестта на калабрийски бергамот, водни нотки, грейпфрут и смокинови листа. В сърцевината са съчетани амброксан, черен пипер, пачули, виолетови листа и папирус. Базовият акорд е формиран от акценти тамян, мускус, боб Тонка и шафран. Уханието е поместено в подходящ средиземноморско син флакон, който допълва цялостното излъчване на Versace Dylan Blue.

Идеалният офис парфюм внушава елегантност и висока класа

Той показва, че гледате с еднакво внимание, както на визията и излъчването си, така и на работните си задължения. За вас е важно всичко да е на ниво и не пестите време, умения и енергия, за да постигнете целите си. Изберете парфюм, който съответства на стила ви и подчертава вашите силни страни, без да притеснява околните. Подходете с класа, разум и премереност, както в подбора на най-подходящото офис ухание, така и в служебните си взаимоотношения с колеги, партньори и клиенти. Забележителният стил и подплатената самоувереност ще ви гарантират отлични резултати в работното ежедневие и постигането на професионалните цели.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Dolce & Gabbana Light Blue - или как се създава шедьовър

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

За един ароматен старт на 2022 – парфюмите, които ще ни донесат...

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Трикове за нанасяне на грим през летните месеци – как да създадем...

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив