Vivian Gray Colibri in Black D-1025 Течен сапун за ръце

Описание на продукта

Vivian Gray Colibri in Black течен сапун ще се хареса на жените с вкус към естетиката и качеството. Продуктът съдържа дълбокопочистващи антибактериални съставки, хидратиращи агенти и благоуханни масла. Заедно те ще накарат кожата Ви да се чувства прекрасно! Освен това, сапуна е поставен в луксозна бутилка, инкрустирана с камъчета и очарователно бляскаво колибри. Един чудесен аксесоар, който ще направи банята Ви още по-красива.

 

Светът на немската козметична компания Vivian Gray е изпълнен с лукс, блясък и фантастични аромати. Изискани и качествени продукти, поставени в очарователни шишенца с модерен дизайн. Огромното разнообразие от модели и колекции ще задоволят и най-изтънченият и претенциозен вкус. В интернет магазина Parfium.BG ще откриете отличен избор от продукти за тяло и козметика. Уверяваме Ви, че при нас ще получите професионалнo обслужване и коректна консултация!

 

Оценка на продукта

Трайност
Интензивност
Дизайн
Обща оценка
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук.Затвори