Puma Flowing подаръчен комплект за мъже

Този продукт вече не е част от офертите на Parfium.bg. Продуктът не може да бъде доставен.
Напишете Ревю

Описание на продукта

Невероятно свеж и зареждащ с енергия аромат, създаден за динамичното ежедневие на съвременният мъж - това е Puma Flowing. Ободряващото издание излиза на пазара и под формата на комплект, създаден в сътрудничество с компанията Gillette. Той съдържа 50мл тоалетна вода Puma Flowing и иновативната самобръсначка Gillette Fusion. Това превръща комплекта в прекрасно предложение за подарък! 

 

Дамските и мъжките подаръчни комплекти са атрактивен подарък за Вас или Вашите обичани от вас хора. С Puma FLOWING подаръчен комплект за мъже, освен любимия аромат вие получавате допълнителни подаръци от продукти за тяло, които внасят радост, когато ползвате парфюма. Престижният интернет магазин Parfium.BG, предлага подбрана колекция от най-харесваните Комплекти и Боди продукти на конкурентни цени.

Оценка на продукта
С изпращането се съгласявате с обработката на личните данни с цел обработка и изображение на оценката на продуктите на фирма ВАЯ 911 ЕООД. Имате право да възразите. За повече информация вижте нашата Политика за поверителност.

Трайност
Интензивност
Дизайн
Обща оценка

 

Име на продукт Puma Flowing подаръчен комплект за мъже  
Категория Мъжки комплекти
Описание За мъже
ID 3828
EAN
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук. Затвори