Ferrari Scuderia Black подаръчен комплект за мъже

Този продукт вече не е част от офертите на Parfium.bg. Продуктът не може да бъде доставен.
Подобни Продукти
Напишете Ревю

Описание на продукта

Ferrari Scuderia Black е елегантен, характерен и траен мъжки аромат. Представен е на пазара 2013г. Варианта подаръчен комплект, е много приятно и изгодно предложение за подарък. Освен предпочетения от вас аромат, има допълнение от душ гел с аромат на парфюм. Когато двата продукта се използват заедно като серия, по-дълго  се запазва аромата на парфюма.

 

Дамските и мъжките подаръчни комплекти са атрактивен подарък за Вас или Вашите обичани от вас хора. С Ferrari Scuderia Black подаръчен комплект за мъже, освен любимия аромат вие получавате допълнителни подаръци от продукти за тяло, които внасят радост, когато ползвате парфюма. Престижният интернет магазин Parfium.BG, предлага подбрана колекция от най-харесваните Комплекти и Боди продукти на конкурентни цени.

 

Оценка на продукта
С изпращането се съгласявате с обработката на личните данни с цел обработка и изображение на оценката на продуктите на фирма ВАЯ 911 ЕООД. Имате право да възразите. За повече информация вижте нашата Политика за поверителност.

Трайност
Интензивност
Дизайн
Обща оценка

 

Име на продукт Ferrari Scuderia Black подаръчен комплект за мъже  
Категория Мъжки комплекти
Описание За мъжеEau de Toilette
ID 60149
EAN
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук. Затвори