Elizabeth Arden Hydrating mask Хидратираща маска за лице

- +
Безплатна доставка при поръчка над 50 лева.
Експресна доставка за София (до 90 минути).
Безплатна застраховка на пратката
В случай, че пратката е изгубена или увредена по време на транспрот, ще Ви изпратим нова.

Купи само с един клик

С изпращането, фирма ВАЯ 911 ЕООД ще обработи Вашите данни с цел изпълняване на Вашата молба въз основа на легитимен интерес. Съгласно нашата Политика за поверителност, може да направите възражение срещу обработването на личните Ви данни.
Очаквайте обаждане от наш оператор за да потвърдим детайлите по Вашата поръчка. С изпращането на поръчката си, Вие се съгласявате с нашите Общи условия и потвърждавате обработването на Вашите лични данни.
Напишете Ревю

Описание на продукта

Elizabeth Arden Hydrating mask съдържа ценни хидратираща масла, натурални съставки и витамини. Подходяща е за всеки тип кожа. Освежава, хидратира кожата в дълбочина, като я прави изключително нежна и сияеща. Нанася се върху добре почистено лице, след което се изчаква няколко минути до пълно изсъхване на продукта. Отстранява се с хладка вода. За по-добър ефект се препоръчва използване 2 пъти седмично.

 

Оценка на продукта
С изпращането се съгласявате с обработката на личните данни с цел обработка и изображение на оценката на продуктите на фирма ВАЯ 911 ЕООД. Имате право да възразите. За повече информация вижте нашата Политика за поверителност.

Трайност
Интензивност
Дизайн
Обща оценка

 

Име на продукт Elizabeth Arden Hydrating mask Хидратираща маска за лице  
Категория Козметика
Описание
ID 57634
EAN 0085805351748
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук. Затвори