Дамски парфюми без опаковка L'Artisan Parfumeur

 
лв. лв.
Сортирай по

История на марката

 

      Същността на нишовата парфюмерия е лукс, който привлича вашите чувства и емоции. Това е нещо повече от бизнес и със сигурност дори тези, които избират модерни аромати, ще искат поне веднъж да купят нещо за душата си или просто за забавление. Такъв аромат, който ще ви каже нещо, ще донесе приятни спомени и ще даде положителни емоции. 

     Парфюмите, които предлага марката L'Artisan Parfumeur, са аромати на спомените и асоциациите. 

      За всички, които вярват, че изборът на вкус не е продиктуван само от модата, L'Artisan Parfumeur предлага да се върнете към основните принципи и ритуали на парфюмерното изкуство, присъщи на него отдавна: истински лични аромати, на които можете да се насладите. След като сте опитали някои от тях, веднага ще бъдете прехвърлени в магическия свят, където живеят красиви спомени от вашето детство, приказни пейзажи и сладки фантазии. 

      Компанията L'Artisan Parfumeur представлява широка гама от парфюмни продукти, чиито имена няма да ви оставят безразлични. Многофункционалните бутилки и стриктните опаковки напомнят за атмосферата на парфюмерията през 19-ти век, когато парфюмното изкуство е било особено ценно, а ароматите предмет на истински лукс.

 

      Историята на компанията започва през 1976г., а нейн основател е Jan Laport. L'Artisan Parfumeur се превежда като "майстор на парфюмерията" и това име напълно се оправдава. Парфюмите се произвеждат от естествени съставки, така с увереност можем да говорим за тяхната изключителност и високо качество. Те включват цветя, треви, дървесни кори и плодове, и техните комбинации с топъл дъх на земя, свежест на горски плодове, деликатни аромати на букети цветя. Толкова са уникални, че ги наричат "аромати на елита".

 

L'Artisan Parfumeur е пример за класическа селективна парфюмерия. Тя отговаря на всички техни стандарти и е предназначена за истински ценители на лукса и изискаността.

Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук.Затвори