Collistar Автобронзиращ крем тяло-крака

Този продукт вече не е част от офертите на Parfium.bg. Продуктът не може да бъде доставен.
Подобни Продукти
Напишете Ревю

Поради изключителната си формула, автобронзиращият крем за тяло и крака ви дава слънчево излъчване и естествен "загар" в рамките на няколко часа, при това без да се излагате на слънце.

 

Поради изключителната си формула, автобронзиращият крем за тяло и крака ви дава слънчево излъчване и естествен "загар" в рамките на няколко часа, при това без да се излагате на слънце. Комбинацията от активни вещества прави кожата сияйна, дарява я с дълготраен цвят. Поради наличието на масло от пшеничен зародиш, сорбитол и витамини А и Е, гелът предотвратява стареенето кожата.  Кожата се хидратира, става мека и еластична. Гелът е подходящ също и за  мъжка кожа. Продуктът се предлага във флакон от 125 мл.

 

Оценка на продукта
С изпращането се съгласявате с обработката на личните данни с цел обработка и изображение на оценката на продуктите на фирма ВАЯ 911 ЕООД. Имате право да възразите. За повече информация вижте нашата Политика за поверителност.

Трайност
Интензивност
Дизайн
Обща оценка

 

Име на продукт Collistar Автобронзиращ крем тяло-крака  
Категория Продукти за тяло
Описание
ID 55463
EAN
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук. Затвори