Christian Dior Hypnotic Poison дамски крем за тяло

Обезоръжаващата сила на женствеността е въплътена в няколко чувствени аромата с шокиращо име - Poison: Poison, Hypnotic Poison, Pure Poison. Poison Hypnotic. 

 

Обезоръжаващата сила на женствеността е въплътена в няколко чувствени аромата с шокиращо име - Poison: Poison, Hypnotic Poison, Pure Poison. Poison Hypnotic. Връхни нотки: бахар, кайсия, слива. Сърдечни нотки: тубероза, жасмин, роза и бразилски палисандър. Базисни нотки: сандалово дърво, бадем и ванилия.

 

Парфюм.бг и нашите специалисти Ви предлагат пищна колекция продукти от категория Лосиони за тяло за жени. Christiqn Dior Hypnotic Poison 200 ml. дамски крем за тялое продукт с аромата на съответния парфюм, който изглажда кожата. В комбинация с парфюма, Christiqn Dior Hypnotic Poison 200 ml. дамски крем за тяло способства за увеличаване трайността и излъчването на аромата .Боди продуктите са много подходящи за изненада, независимо дали за вас или за любимите ви хора. Лосиони за тяло за женина топ цена, за едно прекрасно самочувствие през целия ден.

Оценка на продукта
С изпращането се съгласявате с обработката на личните данни с цел обработка и изображение на оценката на продуктите на фирма ВАЯ 911 ЕООД. Имате право да възразите. За повече информация вижте нашата Политика за поверителност.

Трайност
Интензивност
Дизайн
Обща оценка

 

Име на продукт Christian Dior Hypnotic Poison дамски крем за тяло  
Категория Лосиони за тяло за жени
Описание За жени
ID 54377
EAN
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук. Затвори