Chanel Allure Parfum Tendre pour Les Cheveux парфюм за коса

Описание на продукта

Chanel Allure Parfum Tendre pour Les Cheveux е парфюм, създаден специално за Вашата коса. Нима има жена, която да устои на изкушението да постави няколко капки от парфюма си и върху своята коса? Така, когато раздвижи косите си, аромата привлича още повече внимание, това е факт. За съжаление много малко дами обръщат внимание на факта, че парфюма е вреден за косата ни, защото съдържа известно количество алкохол, което нарушава структурата на косъма. За това от Шанел пускат на пазара парфюм, специално за коса. Той разполага със специално разработена формула без алкохол, която да щади прекрасната коса максимално, оставяйки по нея неустоимото ухание на Chanel Allure.

 

Оценка на продукта
С изпращането се съгласявате с обработката на личните данни с цел обработка и изображение на оценката на продуктите на фирма ВАЯ 911 ЕООД. Имате право да възразите. За повече информация вижте нашата Политика за поверителност.

Трайност
Интензивност
Дизайн
Обща оценка

 

Клавдия Такис на 22.02.2017г.
Имам го и е супер.
Име на продукт Chanel Allure Parfum Tendre pour Les Cheveux парфюм за коса  
Категория Дамски парфюми
Описание За жени
ID 61998
EAN 3145891129908
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук. Затвори