Cartier Declaration d`Un Soir Подаръчен комплект за мъже

Този продукт вече не е част от офертите на Parfium.bg. Продуктът не може да бъде доставен.
Подобни Продукти
Напишете Ревю

Описание на продукта

Поредното луксозно предложение от Картие - Cartier Declaration d`Un Soir в изискано издание подаръчен комплект. В него ще откриете невероятно мъжественото ароматно творение в 50мл, както и допълнителна миниатюра от 9мл, подходяща за чанта или при предстоящо пътуване.

 

Дамските и мъжките подаръчни комплекти са желан подарък за Вас или Вашите обичани от вас хора. С Cartier Declaration d`Un Soir подаръчен комплект за мъже, освен любимия аромат вие получавате допълнения от продукти за тяло, които внасят удоволствие, когато ползвате парфюма. Онлайн магазина Parfium.BG, предлага селектиран избор от най-купуваните Комплекти и Боди продукти на добре съобразени с пазара цени.

 


Видеоклип на Продукта
Оценка на продукта
С изпращането се съгласявате с обработката на личните данни с цел обработка и изображение на оценката на продуктите на фирма ВАЯ 911 ЕООД. Имате право да възразите. За повече информация вижте нашата Политика за поверителност.

Трайност
Интензивност
Дизайн
Обща оценка

 

Име на продукт Cartier Declaration d`Un Soir Подаръчен комплект за мъже  
Категория Мъжки комплекти
Описание За мъжеEau de Toilette
ID 57662
EAN
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук. Затвори