percent

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ОПИТА

ОНЛАЙН ОТ 2009 ГОДИНА

gift

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

САМО 3.99 ЛВ!

parfum

НАД 100 000 ХАРЕСВАНИЯ

ВЪВ FACEBOOK

Victoria's Secret

Сортирай по

Victoria's Secret

 

Една капка парфюм може напълно да преобърне първата представа за жена, независимо от това с какво е облечена или какъв е гримът ѝ. А оригиналните парфюми на световноизвестната американска марка Victoria Secret са в състояние да направят всяка жена очарователна и желана още с първата ѝ поява.


Докато целият свят полудява по зашеметяващото бельо, истинските ценители на марката не пропускат възможността да изпробват ароматите на Victoria's Secret. За съществуването на марката са създадени около триста парфюма в няколко линии. Композициите, съставени в средата на деветдесетте и началото на новия век, все още са много популярни, но и по-новите не им отстъпват в продажбите. По традиция се пускат парфюми за всяка нова колекция дрехи Victoria's Secret. Повече са парфюмите за красивата половина на човечеството, въпреки че има няколко аромата и за мъжете, които включват и одеколони и кремове за след бръснене. Продуктите се отличават не само с луксозния си аромат, но и с ярките, привличащи вниманието опаковки и бутилки.

 

Откъде идва името?

 

Може би това е един от най-интересните въпроси. Но ще ви разочароваме, като кажем, че историята на името на марката е обвита в мистерия. Но има спекулации, че компанията е кръстена на кралица Виктория, която е известна с изискания си вкус и стилни дрехи. 

victoria secrets


Victoria’s Secret е първата марка, която получи звезда на Холивудската алея на славата. От 1999 г. компанията провежда зашеметяващи модни ревюта, които предизвикват лудо вълнение. Тези ярки шоу програми представят най-известните супермодели, облечени в екстравагантни тоалети на ангели и пеперуди. Ето защо те се наричат „Ангели“.

Категории

Парфюми Козметика Нишови Парфюми Комплекти Тестери

Клиентите за нас

4.8 от 5
от над 5895 отзива
4.7 от 5
от над 728 отзива