Списък с продукти от Benton

Все още няма налични продукти

Още продукти ще бъдат показани тук, когато бъдат добавени

Benton е компания за корейска козметика, основана през 2011 година. При разработването на продуктите си, от Benton се ръководят от екологичните принципи за чиста и зелена красота, не се провеждат тестове върху животни, решаваща е социалната отговорност. Начинът на проектиране и производство на продуктите на Benton ги прави подходящи за вегани.

Здравословната козметика Benton връща времето назад

Създаването на компанията е вдъхновено от филма „Странният случай с Бенджамин Бътън“, в който главният герой става все по-млад с времето и поради тази причина се налага да напусне любовта на живота си Дейзи.

От Benton се питат какво би станало ако Дейзи също можеше да върне времето назад, поне във външния си вид? Нямаше ли да е по-щастлива? Може да е просто измислен филм, но няма ли повечето хора да имат същото желание - да бъдат отново млади? Benton си поставят за цел със своята здравословна козметика да върнат времето назад за вашата кожа и да се почувствате отново млади и сияйни.

Компанията залага на продукти на достъпни цени, при производството на които са изключени вредните и противоречиви съставки, а е поставен приоритет върху натуралните и здравословни екстракти.

Benton поставя акцент върху чистата красота

Един от основните принципи на компанията е да предлага на клиентите си само продукти, базирани на естествената сила на природата в стремежа към осигуряване на чиста красота.

От Benton са се посветили на устойчивия начин на живот със загриженост към околната среда. Компанията използва лесни за рециклиране опаковки, а голяма част от тях също са изработени от рециклирани съставки.

От Benton са известни с политиката си да произвеждат малки партиди от своите продукти, за да са те винаги пресни и оптимално годни за употреба, а не да залежават по складове. От компанията залагат на строги стандарти и контрол по отношение на качеството.

Заради социалната си позиция и грижата за околната среда, от Benton получават поредица международни признания, сред които отличие за социално благосъстояние, както и награда от Азиатско-тихоокеанска хранителна банка от Министерството на здравеопазването и социалните грижи.

Защо да изберете продуктите на Benton?

Изберете продукти на Benton ако вярвате в силата на чистата красота! Доверете се на Benton, тъй като компанията предлага сертифицирана и безопасна козметика, лишена от химически добавки. От компанията уверяват, че ще продължат кампанията си за устойчив начин на живот и околна среда. От Benton вярват, че колкото повече хора ги последват, толкова по-възможна е промяната за добро, насочена към ефективно използване на ресурсите.

Кои са най-популярните продукти на Benton?

Благодарение на естествените си природни съставки, Benton се радва на почитатели по цялото земно кълбо.

Есенцията за интензивна и цялостна грижа Snail Bee High Content Essence е обичана от много хора по света

Продуктът се отличава с комплексния си подход при разрешаването на проблемите и несъвършенствата на кожата. Редовната му употреба придава ясен и витален вид на кожата. Есенцията съдържа функционални съставки за изсветляване и грижа за бръчките. Прозрачната гел формула на продукта е богата на влага.

Есенцията е полезна при неравномерен или матов тен на кожата. Противодейства успешно на появата на фини линии, бори се срещу сухотата, чувствителността, и маслено-водния дисбаланс на кожата. Продуктът съдържа филтрат от секрет от охлюви, пчелна отрова, ниацинамид, аденозин и др. Нанесете подходящо количество от есенцията и нежно потупвайте до пълното му абсорбиране.

Клиентите на Benton са възхитени от Aloe BHA Skin Toner

Тонерът попива лесно в кожата, което осигурява влага, подхранване и успокояване, също така има и охлаждащ ефект.

Прозрачната течна формула на продукта гарантира лесната му употреба. Полезен е за мазна кожа, която се характеризира с прекомерно производство на себум, както и с изявена чувствителност и маслено-воден дисбаланс.

Активните съставки в тонера са вода от листа на алое Барбаденсис, BHA, Portulaca Oleracea и др. След почистване нанесете подходящо количество от продукта върху ръцете си или върху памучен тампон и разнесете равномерно върху лицето. Внимателно потупвайте, докато се абсорбира.

Често задавани въпроси

Кой е най-добрият начин за нанасяне на продукти на Benton?

Експертите на компанията съветват да не използвате твърде много от продуктите за едно нанасяне, а да се ограничите до необходимото количество, тъй като продуктите попиват бързо и се усвояват лесно от кожата.

Нанасянето на оптимално количество продукт ще осигури хидробаланса и оптималния липиден състав на кожата. От Benton препоръчват също да нанасяте продуктите с леко потупване, тъй като поради натуралния си характер те не са обогатени с добавки, които подобряват абсорбирането и е нужно този процес да бъде подпомогнат.

Използват ли се консерванти в продуктите на Benton?

Benton използва естествения консервант EURO-NApre, получил одобрение като натурална козметична суровина от националния сертифициран център за клинични изследвания във Франция.

Естественият консервант има поредица от благотворни въздействия в продуктите на Benton. Той има изявени антибактериални и антиоксидантни свойства като потиска развитието на микроби и предотвратява подкиселяването на продуктите.

EURO-NApre предпазва тена от токсини и удължава ефекта на овлажняване и озаряване на кожата, като същевременно съдейства за намаляване на прекомерното омазняване. Притежава отлично естествено антисептично действие​, има успокояващ ефект при акне, благодарение на витамините и флавоноидите, които съдържа.

Кой е най-лесният начин да закупим продукти на Benton?

Марката е един от водещите представители на K-beauty с международна популярност. Продукти на Benton се продават в повече от 40 страни на няколко континента, в това число и България. Компанията се гордее с водещата си позиция по отношение продажби на корейска козметика в европейски страни. Може да поръчате продукти на  Benton бързо и лесно благодарение на платформата parfium.bg. Доставката е експресна, а промоционалните предложения за корейска козметика повече от добри.