percent

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ОПИТА

ОНЛАЙН ОТ 2009 ГОДИНА

gift

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

САМО 3.99 ЛВ!

parfum

НАД 100 000 ХАРЕСВАНИЯ

ВЪВ FACEBOOK

Ariana Grande

Сортирай по

Ariana Grande

Ariana Grande е марка за парфюми на популярната американска актриса и певица Ариана Гранде, която започва кариерата си в мюзикъл на Бродуей, след което участва в сериали. Първия си албум издава през 2013 година. Две години по-късно поставя началото и на бранда си за парфюми. Повече от 10 са представените до момента парфюми с марка Ariana Grande, разработени в сътрудничество с именити майстори в ароматния бранш - Жером Епинет, Клемент Гавари и Франк Воелкъл.

Уханията в каталога на Ariana Grande са разнообразни

Те запленяват с младежкото настроение, което носят и са впечатляващо дълготрайни. Разнообразните аромати с марка Ariana Grande се харесват на дами с различен вкус за парфюми. Те добавят нотка блясък и мистерия в ежедневието с екзотичния си характер. В каталога на бранда са включени, както завладяващи цветни ухания, така и чувствени мускусни аромати и жизнерадостни плодови парфюми. Всеки може да подбере уханието на Ariana Grande, което по най-подходящия начин допълва личния му стил. Широк е и ценовият диапазон на парфюмите, за да може всеки да открие това, което търси, както съобразно вкуса, така и предвид бюджета си.

Парфюмите на Ariana Grande са популярни като самата певица

Макар еуфорията покрай парфюмите на известни личности в последните години да позатихва, това не важи за уханията на Ariana Grande. Те са популярни, толкова, колкото и самата певица, актриса и автор на песни.

Ариана Гранде-Бутера е родена във Флорида. Още преди да навърши 30 години тя вече притежава значителна слава в света на музиката, благодарение на вокалния си диапазон от четири октави и посланията на песните си. Ариана Гранде е носител на множество престижни отличия, в това число две награди "Грами", награди "Билборд", три американски музикални награди, девет награди "MTV Video Music Awards" и 27 рекорда на "Гинес". Любовта на почитателите ѝ се подсилва и от факта, че тя е ангажирана в много благотворителни и социално значими каузи. Ариана Гранде демонстрира, че когато си млад и известен, няма нищо по-хубаво от това да използваш славата си, за да промениш света към по-добро.

Ароматите на Ariana Grande са чудесно решение за всеки повод

В каталога на Ariana Grande може да откриете, както леки и ефирни ухания, подходящи за ежедневието, така и забележителни и чувствени парфюми, които ще повишат самоувереността и магнетизма ви при всеки важен повод. С ароматите на Ariana Grande ще се чувствате красиви и желани, те ще добавят щипка блясък, класа и изтънченост към вашия стил.

Забележителни са и флаконите на парфюмите Ariana Grande

Наред с уникалните ухания, парфюмите на Ariana Grande привличат почитатели и с интересните си флакони, които съответстват на характера на аромата, който съдържат. Колекционерите са влюбени в „облачето“ Ariana Grande Cloud, както и в разбитото сърце на Ariana Grande Thank U Next, което напомня, че каквото и да се случва животът продължава и истинската любов ни очаква. Някои от флаконите на Ariana Grande са декорирани с характерния за бранда пухкав помпон, който придава закачливост и провокативност на парфюмите. 

Категории

Парфюми Козметика Нишови Парфюми Комплекти Тестери

Клиентите за нас

4.8 от 5
от над 5895 отзива
4.7 от 5
от над 728 отзива