Vivian Gray Aroma Selection Lotus & Rose 2010 Течен сапун за ръце

Описание на продукта

Vivian Gray Aroma Selection Lotus & Rose е доказателство, че козметиката не е това, което беше. Тя е лукс, удоволствие и преди всичко грижа! Вивиан Грей вярват изключително много в тази философия и вдъхновени от нея, създават колекцията "Aroma Selection".

Течният сапун Lotus & Rose отразява прекрасното чувство, което ни обзема, когато усетим хармоничното ухание на лотус и роза. До е допълнено от грижа и съставки, които ще накарат не само вие да се чувствате добре, но и вашата кожа. 

 

Светът на немската козметична компания Vivian Gray е изпълнен с лукс, блясък и фантастични аромати. Изискани и качествени продукти, поставени в очарователни шишенца с модерен дизайн. Огромното разнообразие от модели и колекции ще задоволят и най-изтънченият и претенциозен вкус. В интернет магазина Parfium.BG ще откриете отличен избор от продукти за тяло и козметика. Уверяваме Ви, че при нас ще получите професионалнo обслужване и коректна консултация!

 

Оценка на продукта

Трайност
Интензивност
Дизайн
Обща оценка
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук.Затвори