Versace Man парфюм за мъже без опаковка EDT

Описание на продукта

Versace Man е елегантен аромат, създаден за харизматични и темпераментни мъже. Изразява тяхното настроение, харизма и излъчване. Разработен е от парфюмериста  Domitille Michalon. Добро преложение за джентълмена над 30 години. Versace Man пресъздава образа на победителя, който не крие своя успех, гордее се с него. Той обича да усеща всеобщото признание, да чувства значимост и престиж. Versace Man - лукс и стил, поднесени с достойнство. Парфюм, който ще улови Вашето внимание и одобрение още с първата капка, докоснала се до кожата Ви. Презентиран е на пазара през 2003 година. 

 

Ароматна комбинация

Ароматна комбинация заредена с много настроение и съставена от нотки лимон, бергамот, розово дърво, роза, кардамон, кедър, естрагон, градински чай, тютюн, мускус и шафран. Ексцентричен коктейл, даващ сила, смелост и подчертава стила на собственика си.

 

Оценка на продукта
С изпращането се съгласявате с обработката на личните данни с цел обработка и изображение на оценката на продуктите на фирма ВАЯ 911 ЕООД. Имате право да възразите. За повече информация вижте нашата Политика за поверителност.

Трайност
Интензивност
Дизайн
Обща оценка

 

Име на продукт Versace Man парфюм за мъже без опаковка EDT  
Категория Мъжки без опаковка
Описание За мъже
ID 58335
EAN
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук. Затвори