Shiseido Zen White Heat парфюм за мъже EDT

Описание на продукта

Модна къща Shiseido подари на почитателите на колекция "Zen" ново ухание за него и за нея под името "Zen White Heat". Мъжкия вариант е представен на пазара през 2011 година. Shiseido Zen White Heat EDT е парфюм за мъже, ценящи сладките моменти на живота! Аромата е лансиран в сребристо-бяла бутилка, предлагащ ледено-освежаващ коктейл с динамичен и мощен характер. Композицията е проектирана в японкси стил. Авторите са се опитали да заложат в него своите идеи за една перфектна почивка. Zen White Heat EDT е предназначено да намали стреса и напрежението, което ще Ви позволи да се почувстват свободни от належащите проблеми. Не пропускайте радостта и насладата от живота!

 

Ароматна комбинация

Високите тонове са свежа ароматна комбинация от акорди на лайм, зелена ябълка и мента. В самата сърцевина на този аромат ще намерите микс от кардамон, хвойна и рододендрон. Базата разкрива горчиво-пресни следи от зелен джинджифил, мускус, сандалово дърво и салвия.

 

Оценка на продукта

Трайност
Интензивност
Дизайн
Обща оценка
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук.Затвори