Salvatore Ferragamo Attimo дамски лосион за тяло

Този продукт вече не е част от офертите на Parfium.bg. Продуктът не може да бъде доставен.
Напишете Ревю

Лосион за тяло с деликатен и мек аромат на парфюм. Предназначен за ежедневна употреба. Хидратира и придава кадифена мекота на кожата на тялото.

 

Парфюм.бг и нашите консултанти Ви предлагат прецизно селектиранатаселекция продукти от категория Лосиони за тяло за жени. Salvador Ferragamo Attimo 200 ml дамски лосион за тялое продукт с аромата на съответния парфюм, който успокоява кожата. В комбинация с парфюма, Salvador Ferragamo Attimo 200 ml дамски лосион за тяло способства за увеличаване трайността и излъчването на аромата .Боди продуктите са много подходящи за подарък, независимо дали за вас или за любимите ви хора. Лосиони за тяло за женина топ цена, за едно прекрасно усещане през целия ден.

Оценка на продукта
С изпращането се съгласявате с обработката на личните данни с цел обработка и изображение на оценката на продуктите на фирма ВАЯ 911 ЕООД. Имате право да възразите. За повече информация вижте нашата Политика за поверителност.

Трайност
Интензивност
Дизайн
Обща оценка

 

Име на продукт Salvatore Ferragamo Attimo дамски лосион за тяло  
Категория Лосиони за тяло за жени
Описание За жени
ID 53860
EAN
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук. Затвори