Ralph Lauren Big Pony 3 парфюм за жени без опаковка EDT

Описание на продукта

Ralph Lauren Big Pony 3 EDT - парфюм за смели и независими жени. Ароматът стартира през 2012 година. Весела ароматна композиция, принадлежаща към групата на флорално-плодовите аромати. Яркия дизайн на бутилката съответства напълно на неговото съдържание - това е добре познатия стил на съвременния американски дизайнер Ралф Лорън.  Ако важно за Вас независимостта и свободата, ако държите на личното си мнение и се ръководите само от него то този светъл парфюм е точно за Вас. 

 

Ароматна компоизиция 

Ароматния коктейл миксира сочни акорди на круша и трудно устоимото ухание на мимоза. Плодово-флоралена "напитка" за душата! 

 

Повече за Поръчката на самия Парфюм

Дамския парфюм Ralph Lauren Big Pony 3 EDТ 100 ml без опаковка за жени се предлага в интернет магазина Parfium.BG на изгодни цени. В нашата селекция дамски продукти ще откриете отличен избор от Парфюми, подходящи като подарък за Вас или Вашите близки.Уверяваме Ви, че при нас ще получите професионалнo обслужване и коректна консултация!

 

Оценка на продукта

Трайност
Интензивност
Дизайн
Обща оценка
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук.Затвори