Ralph Lauren Big Pony 3 парфюм за жени без опаковка EDT

Описание на продукта

Ralph Lauren Big Pony 3 EDT - парфюм за смели и независими жени. Ароматът стартира през 2012 година. Весела ароматна композиция, принадлежаща към групата на флорално-плодовите аромати. Яркия дизайн на бутилката съответства напълно на неговото съдържание - това е добре познатия стил на съвременния американски дизайнер Ралф Лорън.  Ако важно за Вас независимостта и свободата, ако държите на личното си мнение и се ръководите само от него то този светъл парфюм е точно за Вас. 

 

Ароматна компоизиция 

Ароматния коктейл миксира сочни акорди на круша и трудно устоимото ухание на мимоза. Плодово-флоралена "напитка" за душата! 

 

Повече за Поръчката на самия Парфюм

Дамския парфюм Ralph Lauren Big Pony 3 EDТ 100 ml без опаковка за жени се предлага в интернет магазина Parfium.BG на изгодни цени. В нашата селекция дамски продукти ще откриете отличен избор от Парфюми, подходящи като подарък за Вас или Вашите близки.Уверяваме Ви, че при нас ще получите професионалнo обслужване и коректна консултация!

 

Оценка на продукта
С изпращането се съгласявате с обработката на личните данни с цел обработка и изображение на оценката на продуктите на фирма ВАЯ 911 ЕООД. Имате право да възразите. За повече информация вижте нашата Политика за поверителност.

Трайност
Интензивност
Дизайн
Обща оценка

 

Име на продукт Ralph Lauren Big Pony 3 парфюм за жени без опаковка EDT  
Категория Дамски без опаковка
Описание За жениEau de Toilette
ID 60787
EAN
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук. Затвори