Prada Infusion De Tubereuse 50/100 ml EDP аромат за жени

Описание на продукта

Infusion De Tubereuse EDP е цветен парфюм за жени, притежаващ светъл и запленяващ състав, носещ пролетно настроение и романтика. Ухание с нежното и игриво звучене на индийска тубероза - цветето на нощта или както още е познато по света "кралицата на нощта". Уникално растение, чиито пъпки се отварят след залез слънце, олицетворяващо сексуалност и чувственост. Infusion De Tubereuse EDP се превръща в незаменим аксесоар за стилни жени със секси имидж. Част е от колекцията "Infusion", съживяваща искуството, датиращо от древността на цветни екстракти "афизия". Презентиран е на пазара през 2010 година. 

 

Ароматна комбинация

Композицията се отваря със свежи нотки на цитруси. Сърцето е представено от завладяващата мощ на индийски рози. Основата - масло. Стилен букет, внушаващ съвременна женственост, изтънченост и съблазън. 

 

Вашият гид в морето от аромати Parfium.BG, ще Ви насочи в избора на аромат. Prada Infusion De Tubereuse 50/100 ml EDP аромат за жени се предлага в оригинална опаковка на реална цена. Усетете удоволствието да купувате с топ аромати от нас! Ние ще поговорим с Вас, за да бъдете по-харесвани, благодарение на своя избор от Дамски парфюми.

Оценка на продукта
С изпращането се съгласявате с обработката на личните данни с цел обработка и изображение на оценката на продуктите на фирма ВАЯ 911 ЕООД. Имате право да възразите. За повече информация вижте нашата Политика за поверителност.

Трайност
Интензивност
Дизайн
Обща оценка

 

Име на продукт Prada Infusion De Tubereuse 50/100 ml EDP аромат за жени  
Категория Дамски парфюми
Описание За жениEau de Parfum
ID 53429
EAN
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук. Затвори