Prada Infusion De Tubereuse 50/100 ml EDP аромат за жени

Описание на продукта

Infusion De Tubereuse EDP е цветен парфюм за жени, притежаващ светъл и запленяващ състав, носещ пролетно настроение и романтика. Ухание с нежното и игриво звучене на индийска тубероза - цветето на нощта или както още е познато по света "кралицата на нощта". Уникално растение, чиито пъпки се отварят след залез слънце, олицетворяващо сексуалност и чувственост. Infusion De Tubereuse EDP се превръща в незаменим аксесоар за стилни жени със секси имидж. Част е от колекцията "Infusion", съживяваща искуството, датиращо от древността на цветни екстракти "афизия". Презентиран е на пазара през 2010 година. 

 

Ароматна комбинация

Композицията се отваря със свежи нотки на цитруси. Сърцето е представено от завладяващата мощ на индийски рози. Основата - масло. Стилен букет, внушаващ съвременна женственост, изтънченост и съблазън. 

 

Вашият гид в морето от аромати Parfium.BG, ще Ви насочи в избора на аромат. Prada Infusion De Tubereuse 50/100 ml EDP аромат за жени се предлага в оригинална опаковка на реална цена. Усетете удоволствието да купувате с топ аромати от нас! Ние ще поговорим с Вас, за да бъдете по-харесвани, благодарение на своя избор от Дамски парфюми.

Оценка на продукта

Трайност
Интензивност
Дизайн
Обща оценка

 

Име на продукт Prada Infusion De Tubereuse 50/100 ml EDP аромат за жени  
Категория Дамски парфюми
Описание За жениEau de Parfum
ID 53429
EAN
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук. Затвори