Porsche Design Essence мъжки подаръчен комплект

Описание на продукта

Porsche Design Essence е свеж и модерен парфюм, създаден за мъжете, които живеят на високи обороти. Той е подходящ за ежедневието пред топлите месеци. Вече може да го откриете и под формата на чудесен подаръчен комплект, с който може да зарадвате любимият за вас мъж.

 

Подаръчните комплекти са очакван подарък за Вас или Вашите обичани от вас хора. С Porsche Design Essence мъжки подаръчен комплект, освен основния аромат вие получавате допълнителни продукти от продукти за тяло, които внасят изненада, когато ползвате парфюма. Престижният интернет магазин Parfium.BG, предлага подбрана колекция от най-купуваните Комплекти и Боди продукти на атрактивни цени.

Оценка на продукта
С изпращането се съгласявате с обработката на личните данни с цел обработка и изображение на оценката на продуктите на фирма ВАЯ 911 ЕООД. Имате право да възразите. За повече информация вижте нашата Политика за поверителност.

Трайност
Интензивност
Дизайн
Обща оценка

 

Име на продукт Porsche Design Essence мъжки подаръчен комплект  
Категория Мъжки комплекти
Описание За мъжеEau de Toilette
ID 54200
EAN
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук. Затвори