Paco Rabanne Black XS подаръчен комплект за мъже

Този продукт вече не е част от офертите на Parfium.bg. Продуктът не може да бъде доставен.
Напишете Ревю

Описание на продукта

Paco Rabanne Black XS - уханието на лошите момчета с бунтарски характер и жажда за живот ще откриете и във варианти на страхотни подаръчни комплекти. Те съдържат любимият мъжествен аромат заедно с продукти грижа за тяло. Препоръчваме Ви да използвате парфюма съвместно с тях, за да се надладите максимално на аромата.

 

Комплектите за мъже и жени са очакван подарък за Вас или Вашите близки хора. С Paco Rabanne Black XS комплект за мъже, освен основния аромат вие получавате допълнителни продукти от продукти за тяло, които внасят удоволствие, когато ползвате парфюма. Престижният интернет магазин Parfium.BG, предлага дизайнерска колекция от най-новите Комплекти и Боди продукти на конкурентни цени.

 


Видеоклип на Продукта
Оценка на продукта
С изпращането се съгласявате с обработката на личните данни с цел обработка и изображение на оценката на продуктите на фирма ВАЯ 911 ЕООД. Имате право да възразите. За повече информация вижте нашата Политика за поверителност.

Трайност
Интензивност
Дизайн
Обща оценка

 

Име на продукт Paco Rabanne Black XS подаръчен комплект за мъже  
Категория Мъжки комплекти
Описание За мъжеEau de Toilette
ID 57030
EAN
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук. Затвори