Lady Gaga Fame подаръчен комплект за жени

Описание на продукта

Lady Gaga Fame е първият аромат на известната поп звезда. Представен е на пазара 2012г. Провокативен, богат и събрал в себе си много светлина и красота. Определят го като топъл, пикантен и леко сладък. Различен, разчупен и много характерен и интересен аромат, който ще ви изрази вашата индивидуалност.

Варианта подаръчен комплект, е прекрасно предложени за подарък, с който гарантирано ще зарадвате ваш близък човек.

 

Ароматна комбинация

Аромата е с различно конструирана ароматна структура, която е изградена от три компонента, тъмен, чувствен и светъл. Тъмната структура е съставена от отровни цветя, Belladonna и тамян, които се преливат в топъл и пищен букет, в който своето място са намерили капки мед, шафран и кайсия. Цветен воал от жасмин и тигрова орхидея олицетворяват светлината и красотата на уханието.

 

Оценка на продукта
С изпращането се съгласявате с обработката на личните данни с цел обработка и изображение на оценката на продуктите на фирма ВАЯ 911 ЕООД. Имате право да възразите. За повече информация вижте нашата Политика за поверителност.

Трайност
Интензивност
Дизайн
Обща оценка

 

Име на продукт Lady Gaga Fame подаръчен комплект за жени  
Категория Дамски комплекти
Описание За жениEau de Parfum
ID 60587
EAN
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук. Затвори