Jesus Del Pozo In Blаck парфюм за жени EDT

Този продукт вече не е част от офертите на Parfium.bg. Продуктът не може да бъде доставен.
Напишете Ревю

Jesus Del Pozo In Blаck е труден за описване аромат. Предназначен е за мистериозни, чувствени и фатални жени-истински музи обвити в загадки. Представен е на пазара 2006г. Създаден е от парфюмериста Christine Nagel.

 

Необичайна ароматна комбинация съставена от нотки черна череша, грейпфрут, черен ирис, прасковено вино, жасмин, женско биле, мускус, пачули, кедър.

 

Вашият гид в морето от аромати Parfium.BG, ще Ви помогне в избора на Вашия аромат. Jesus Del Pozo In Blаck 30/50/100 ml дамска тоалетна вода се предлага в оригинална опаковка на изгодна цена. Усетете удоволствието да да се снабдите с топ аромати от нас! Ние ще Ви насочим, за да бъдете усмихнати, благодарение на своя избор от Дамски парфюми.

Оценка на продукта
С изпращането се съгласявате с обработката на личните данни с цел обработка и изображение на оценката на продуктите на фирма ВАЯ 911 ЕООД. Имате право да възразите. За повече информация вижте нашата Политика за поверителност.

Трайност
Интензивност
Дизайн
Обща оценка

 

Име на продукт Jesus Del Pozo In Blаck парфюм за жени EDT  
Категория Дамски парфюми
Описание Eau de ToiletteЗа жени
ID 4602
EAN
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук. Затвори