Jean Paul Gaultier Gaultier 2 унисекс парфюм EDP

Описание на продукта

Jean Paul Gaultier Gaultier 2 е унисекс парфюм, с Oriental Vanilla характер. Това е първия аромат за Него и Нея на дизайнера. Парфюмната композиция отразява стила и издивидуалноста както на мъжа, така и на жената. Аромат събрал  в себе си, много контрасти. Благодарение на парфюмериста оставил подписа си под Jean Paul Gaultier Gaultier 2 , а именно Francis Kurkdjian, като краен резултат се е получил изключително добре балансиран парфюм. Истинско олицетворение на мъжът и жената, които имат духовно-емоционална близост, но физически се отличават. Представен е на пазара 2005г.

 

Ароматна комбинация

Изключително добре балансирана, и много характерна ароматна комбинация съставена от съблазнителни акорди ванилия, амбра и мускус.

 

Оценка на продукта
С изпращането се съгласявате с обработката на личните данни с цел обработка и изображение на оценката на продуктите на фирма ВАЯ 911 ЕООД. Имате право да възразите. За повече информация вижте нашата Политика за поверителност.

Трайност
Интензивност
Дизайн
Обща оценка

 

Име на продукт Jean Paul Gaultier Gaultier 2 унисекс парфюм EDP  
Категория Унисекс парфюми
Описание УнисексEau de Parfum
ID 60452
EAN
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук. Затвори