Collistar Премоделиращ, запълващ нощен крем за лице

Този продукт вече не е част от офертите на Parfium.bg. Продуктът не може да бъде доставен.
Подобни Продукти
Напишете Ревю

Collistar представя премоделиращ, запълващ нощен крем за лице. Той е предназначен да извлече максимална полза от часовете на нощната почивка- най-плодотворни за клетъчната регенерация.

 

Collistar представя премоделиращ, запълващ нощен крем за лице. Той е предназначен да извлече максимална полза от часовете на нощната почивка- най-плодотворни за клетъчната регенерация. Кремът съдържа същите активни съставки, както и дневния, но в по-висока концентрация. В него са включени и специфични дрениращи субстанции, благодарение на които се предотвратява неприятното сутрешно подпухване. Подходящ за всеки тип кожа. Препоръчва се при кожа, загубила своя тонус.

 

Оценка на продукта
С изпращането се съгласявате с обработката на личните данни с цел обработка и изображение на оценката на продуктите на фирма ВАЯ 911 ЕООД. Имате право да възразите. За повече информация вижте нашата Политика за поверителност.

Трайност
Интензивност
Дизайн
Обща оценка

 

Име на продукт Collistar Премоделиращ, запълващ нощен крем за лице  
Категория Продукти за лице
Описание
ID 55585
EAN
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук. Затвори