Collistar Комплект: Интензивен антицелулитен серум и Суперконцентриран, антицелулитен нощен крем

Този продукт вече не е част от офертите на Parfium.bg. Продуктът не може да бъде доставен.
Подобни Продукти
Напишете Ревю

Collistar Промоционален комплект за интензивна грижа съдържа интензивен антицелулитен серум  и суперконцентриран, антицелулитен нощен крем. Този подаръчен пакет съдържа грижа за проблема целулит, с който се сблъскват много жени.

 

Collistar Промоционален комплект за интензивна грижа съдържа интензивен антицелулитен серум  и суперконцентриран, антицелулитен нощен крем. Този подаръчен пакет съдържа грижа за проблема целулит, с който се сблъскват много жени. Продуктите са предназначени за ежедневна употреба, за да се гарантират изключителни резултати. Антицелулитният серум е лесен за нанасяне и отводнява засегнатите повърхности. Суперконцентрираната грижа против целулит е ефективен и иновативен продукт.

Този комплект съдържа:

-  Интензивен антицелулитен серум 50ML
-  Суперконцентриран, антицелулитен нощен крем 200ML
 

 

Оценка на продукта
С изпращането се съгласявате с обработката на личните данни с цел обработка и изображение на оценката на продуктите на фирма ВАЯ 911 ЕООД. Имате право да възразите. За повече информация вижте нашата Политика за поверителност.

Трайност
Интензивност
Дизайн
Обща оценка

 

Име на продукт Collistar Комплект: Интензивен антицелулитен серум и Суперконцентриран, антицелулитен нощен крем  
Категория Козметични комплекти
Описание
ID 55543
EAN
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук. Затвори