Collistar Хидро-гел Крем с водни липозоми

Този продукт вече не е част от офертите на Parfium.bg. Продуктът не може да бъде доставен.
Подобни Продукти
Напишете Ревю

Collistar е италианска марка, която залага на изключително качество на добра цена. Хидро-гелът крем с водни липозоми е предназначена за комбинирана или мазна кожа.

 

Collistar е италианска марка, която залага на изключително качество на добра цена. Хидро-гелът крем с водни липозоми е предназначена за комбинирана или мазна кожа. Осигурява доставка на вода в кожата, без допълнително омазняване. Този продукт регулира нивото на хидратация на кожата и освежава незабавно. Съдържа водни липозоми, трехалозен, които нормализират нивото на мазнините и регулират себума. Кремът има антибактериален ефект - витамин F, В6, цинк. Витамините С и Е се борят със свободните радикали.
 

 

Оценка на продукта
С изпращането се съгласявате с обработката на личните данни с цел обработка и изображение на оценката на продуктите на фирма ВАЯ 911 ЕООД. Имате право да възразите. За повече информация вижте нашата Политика за поверителност.

Трайност
Интензивност
Дизайн
Обща оценка

 

Име на продукт Collistar Хидро-гел Крем с водни липозоми  
Категория Продукти за лице
Описание
ID 55513
EAN
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук. Затвори