Collistar Активен дневен крем за лице

Този продукт вече не е част от офертите на Parfium.bg. Продуктът не може да бъде доставен.
Напишете Ревю

Collistar  представя активен дневен крем за лице от серията „Perfecta”. Той е предназначен за зряла кожа. Има полезни съставки за борба срещу стареенето на кожата на всички фронтове.

 

Collistar  представя активен дневен крем за лице от серията „Perfecta”. Той е предназначен за зряла кожа. Има полезни съставки за борба срещу стареенето на кожата на всички фронтове. Предназначен е за употреба, както през деня, така и през нощта, за да специалност възстанови кожата от въздействието на времето.  Придава на лицето нова енергия, тонус и гладкост. Характеризира се с ултра-богата консистенция. Този крем реструктурира и възстановява плътността на кожата.

 

Оценка на продукта
С изпращането се съгласявате с обработката на личните данни с цел обработка и изображение на оценката на продуктите на фирма ВАЯ 911 ЕООД. Имате право да възразите. За повече информация вижте нашата Политика за поверителност.

Трайност
Интензивност
Дизайн
Обща оценка

 

Име на продукт Collistar Активен дневен крем за лице  
Категория Продукти за лице
Описание
ID 55356
EAN
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук. Затвори