Christian Dior Fahrenheit Мъжки подаръчен комплект

Описание на продукта

Класически, мъжествен и характерен аромат за мъже във вариант подаръчен комплект. Невероятно елегантната кутия с парфюмна вода 50мл, ароматен и омекотяващ кожата душ гел и 5мл от любимото ухание, подходящо за чанта. Прекрасно предложение за незабравим подарък!

 

Повече за поръчката на комплекта

Дамските и мъжките подаръчни комплекти са атрактивен подарък за Вас или Вашите обичани от вас хора. С Christian Dior Fahrenheit подаръчен комплект за мъже, освен любимия аромат вие получавате допълнителни подаръци от продукти за тяло, които внасят радост, когато ползвате парфюма. Престижният интернет магазин Parfium.BG, предлага подбрана колекция от най-харесваните Комплекти и Боди продукти на конкурентни цени.

 


Видеоклип на Продукта
Оценка на продукта
С изпращането се съгласявате с обработката на личните данни с цел обработка и изображение на оценката на продуктите на фирма ВАЯ 911 ЕООД. Имате право да възразите. За повече информация вижте нашата Политика за поверителност.

Трайност
Интензивност
Дизайн
Обща оценка

 

Име на продукт Christian Dior Fahrenheit Мъжки подаръчен комплект  
Категория Мъжки комплекти
Описание За мъже
ID 55448
EAN
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук. Затвори