Carolina Herrera Chic дамски крем за тяло

Този продукт вече не е част от офертите на Parfium.bg. Продуктът не може да бъде доставен.
Напишете Ревю

Chic-изискан дамски аромат във вариант затворен в мек и елегантен крем за тяло. За кадифено мека кожа и съвършено усещане.

 

Онлайн магазин Parfium.BG и нашите консултанти Ви предлагат пищна гама продукти от категория Лосиони за тяло за жени. Carolina Herrera Chic 200 ml дамски крем за тялое продукт с аромата на съответния парфюм, който хидратира кожата. В комбинация с парфюма, Carolina Herrera Chic 200 ml дамски крем за тяло способства за увеличаване трайността и излъчването на аромата .Боди продуктите са много подходящи за допълнение към аромата, независимо дали за вас или за любимите ви хора. Лосиони за тяло за женина топ цена, за едно прекрасно усещане през целия ден.

Оценка на продукта
С изпращането се съгласявате с обработката на личните данни с цел обработка и изображение на оценката на продуктите на фирма ВАЯ 911 ЕООД. Имате право да възразите. За повече информация вижте нашата Политика за поверителност.

Трайност
Интензивност
Дизайн
Обща оценка

 

Име на продукт Carolina Herrera Chic дамски крем за тяло  
Категория Лосиони за тяло за жени
Описание За жени
ID 54581
EAN
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук. Затвори