Calvin Klein Beauty дамски лосион за тяло

Елегантен и изискан дамски аромат, предназначен за жените в зряла възраст.

 

Елегантен и изискан дамски аромат, той е предназначен за жени в зряла възраст като подчертава тяхната красота, зрялост и самочувствие.
Ароматни нотки: жамсин, кедър, мускус.
Лансиран през 2010 година.

 

Онлайн магазин Parfium.BG и нашите консултанти Ви предлагат прецизно селектираната колекция продукти от категория Лосиони за тяло за жени. Calvin Klein Beauty 200 ml дамски лосион за тялое продукт с аромата на съответния парфюм, който изглажда кожата. В комбинация с парфюма, Calvin Klein Beauty 200 ml дамски лосион за тяло способства за увеличаване трайността и излъчването на аромата .Боди продуктите са много подходящи за допълнение към аромата, независимо дали за вас или за любимите ви хора. Лосиони за тяло за женина топ цена, за едно прекрасно самочувствие през целия ден.

Оценка на продукта
С изпращането се съгласявате с обработката на личните данни с цел обработка и изображение на оценката на продуктите на фирма ВАЯ 911 ЕООД. Имате право да възразите. За повече информация вижте нашата Политика за поверителност.

Трайност
Интензивност
Дизайн
Обща оценка

 

Име на продукт Calvin Klein Beauty дамски лосион за тяло  
Категория Лосиони за тяло за жени
Описание За жени
ID 54118
EAN
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук. Затвори