Bvlgari Omnia Paraiba лосион за тяло за жени

- +
Безплатна доставка при поръчка над 50 лева.
Експресна доставка за София (до 90 минути).
Безплатна застраховка на пратката
В случай, че пратката е изгубена или увредена по време на транспрот, ще Ви изпратим нова.

Купи само с един клик

С изпращането, фирма ВАЯ 911 ЕООД ще обработи Вашите данни с цел изпълняване на Вашата молба въз основа на легитимен интерес. Съгласно нашата Политика за поверителност, може да направите възражение срещу обработването на личните Ви данни.
Очаквайте обаждане от наш оператор за да потвърдим детайлите по Вашата поръчка. С изпращането на поръчката си, Вие се съгласявате с нашите Общи условия и потвърждавате обработването на Вашите лични данни.
Напишете Ревю

Описание на продукта

Bvlgari Omnia Paraiba лосион за тяло притежава съставки, които действат активно за хидратацията на кожата, като я даряват със съблазнителна мекота и ефирно ухание на парфюм. Нанася се върху кожата на тялото с леки масажни и кръгови движения. По този начин, продукта се абсорбира по-бързо и лесно от кожата. Резултатът? Невероятно мека, нежна и божествено ухаеща кожа.

 

Горещо Ви препоръчваме използването на лосиона, комбинирано с останалите продукти от серията. Гарантираме ви, че по този начин ще се насладите максимално на аромата и ще допринесете за неговата продължителност.

 

Оценка на продукта
С изпращането се съгласявате с обработката на личните данни с цел обработка и изображение на оценката на продуктите на фирма ВАЯ 911 ЕООД. Имате право да възразите. За повече информация вижте нашата Политика за поверителност.

Трайност
Интензивност
Дизайн
Обща оценка

 

Име на продукт Bvlgari Omnia Paraiba лосион за тяло за жени  
Категория Лосиони за тяло за жени
Описание За жени
ID 61214
EAN
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук. Затвори