Bruno Banani Made for Men подаръчен комплект за мъже

Описание на продукта

Bruno Banani Made for Men е свеж дървесно-флорален аромат, вдъхновен от силните и уверени мъже. Най-хубавото, е че вече може да бъде открит и под формата на красив комплект. Той включва не само страхотният мъжествен парфюм, но и допълнителен луксозен продукт за тяло, носещ същото ухание!

 

Дамските и мъжките подаръчни комплекти са очакван подарък за Вас или Вашите любими хора. С Bruno Banani Made for Men подаръчен комплект за мъже, освен основния аромат вие получавате допълнителни продукти от продукти за тяло, които внасят изненада, когато ползвате парфюма. Престижният интернет магазин Parfium.BG, предлага дизайнерска колекция от най-купуваните Комплекти и Боди продукти на атрактивни цени.

Видеоклип на Продукта
Оценка на продукта
С изпращането се съгласявате с обработката на личните данни с цел обработка и изображение на оценката на продуктите на фирма ВАЯ 911 ЕООД. Имате право да възразите. За повече информация вижте нашата Политика за поверителност.

Трайност
Интензивност
Дизайн
Обща оценка

 

Име на продукт Bruno Banani Made for Men подаръчен комплект за мъже  
Категория Мъжки комплекти
Описание За мъже
ID 54653
EAN
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук. Затвори