Най-добрите продукти за грижа за лицето от Lancome

Почистването на лицето всеки ден е най-важната предпоставка, за да се радваме на млада, свежа и красива кожа. Без значение дали обичате силния и тежък грим или слагате фон дьо тен само за специални случаи, качествените продукти за лице е задължително да присъстват на козметичния ви рафт.

Идеите за качествено почистване на кожата са множество, като има и такива дори и за най-заетите дами. От своя страна, козметичните компании предлагат продукти както за всеки тип кожа, така и за всеки джоб. И в цялото това разнообразие понякога може да ни бъде изключително трудно да открием точно онзи продукт за лице, който ни трябва.

Затова в този материал сме избрали да ви представим най-добрите продукти за грижа за кожата на една от водещите компании на пазара – Lancome.

Lancome Tonique Douceur - Почистващ тоник

Lancome tonique Douceur представлява почистващ тоник за лице, който има тонизиращо, успокояващо и освежаващо действие. Чрез него лицето се почиства нежно и щадящо и кожата нормализира своето РН. Съставките му са естествени и поддържат кожата мека, нежна и млада.

Lancome Renergie Multi Lift - Лифтинг крем за околоочния контур 

Lancome Renergie Multi Lift е сред най-продаваните продукти на Lancome. Това е изключително ефективен за лифтинг крем за околоочния контур. Този продукт за лице е подходящ при подпухналост, тъмни кръгове под очите, видими фини линии и отпускане на кожата. При продължителното му използване ще се радвате на красива и подмладена кожа без бръчки. 

Lancome Regenerie French Lift - Регенериращ лифтинг нощен крем 

Lancome Regenerie French Lift е един от най-известните регенериращи лифтинг кремове за през нощта, който е вдъхновен от изисканите и прецизни френски методи за грижа за кожата и за постигане на младежка визия. Препоръчва се за кожа, която е изгубила своята еластичност и свежест. Продуктът за лице се нанася върху почистена кожа с масажиращи движения.

Lancome Hydra Zen Nuite - Хидратиращ и успокояващ нощен крем 

Lancome Hydra Zen Nuite е хидратиращ и успокояващ нощен крем, който е подходящ за стегната и суха кожа. При постоянно ползване кожата ще придобие по-свеж и млад вид и ще изчезнат фините линии и тъмните петна.

Lancome Gel Eclat - Почистваща пяна за лице 

Lancome Gel Eclat е почистваща пяна за лице, която има деликатно и нежно действие. Подходяща е за почистване на кожата както от грим, така и от ежедневното замърсяване от околната среда. Продуктът за лице е сред най-продаваните на марката заради изключително благотворното му действие върху кожата, която остава мека, чиста и освежена. Подходящ е за комбиниран и нормален тип кожа.

Lancome Lait Galatee Confort Cosmetic Dry Skin - Почистващо и успокояващо тоалетно мляко за суха кожа 

Lancome Lait Galatee Confort Cosmetic Dry Skin е нежно почистващо и успокояващо тоалетно мляко, подходящо за чувствителна и суха кожа. Продуктът съдържа екстракт от мед и сладък бадем, като ежедневната му употреба гарантира сияйна и мека кожа.

Lancome Lait Douceur Galateis - Омекотяващ почистващ флуид за лице и очи 

Lancome Lait Douceur Galateis e почистващ и омекотяващ флуид за лице и очи, чрез който можете да поддържате кожата си нежна, свежа и еластична. Продуктът за лице е обогатен с екстракт от ананас и папая, който гарантира младежка свежест.  

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Грижа за кожата през пролетта

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Мъжки и дамски парфюми за лятна сватба

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Кой е подходящият спорт за вас според зодията ви

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив