Топ 5 на най-продаваните мъжки парфюми на Narciso Rodriguez

Мистични аромати от Нарцисо Родригес

Дизайнерът определено знае как да изведе на показ по уникален начин мъжествеността, стилът и привлекателността на съвременния мъж. Парфюмите му са чувствени, изискани и запомнящи се, а жените ги обожават. За вас подбрахме 5 от най-обичаните мъжки аромати с марка Narciso Rodriguez, признати в цял свят. Ето кои са те:

1.Narciso Rodriguez For Him EDT

Tова е първият парфюм на дизайнерската къща. Мистичният аромат е едновременно съблазнителен и изненадващ. Франсис Куркджиан е създател на този елегантен, страстен и изключително мъжествен парфюм, представен през 2007 година. Свежестта на композицията започва с нотки на пикантен розов пипер и уханна лавандула. Топлата основа е изградена от кехлибар, чувствен мускус и мекото ухание на пачули. Листата от виолетки са вълшебната мистична нотка в сърцевината. Провокативен, секси, с несравнимо ухание на мъж – това е Narciso Rodriguez For Him EDT.

Най-продаваните мъжки парфюми на Narciso Rodriguez

2. Narciso Rodriguez For Him Bleu Noir EDT

Новият мъжки парфюм на известния дизайнер се появи на пазара през 2015 година и е класифициран като фужерно-мускусен аромат. Уханието е насочено към модерния елегантен мъж, който освен силен характер, притежава и дълбока чувственост. Начало на ароматната композиция поставят нотките на индийско орехче и кардамон, последвани от сърдечните нотки на чувствен мускус. Основата е изградена от нотки на черен абанос и кедър. Това ухание е наистина зашеметяващо – много стилно и мъжествено.

3. Musc Collection For Him EDP

Вдъхновен от уханието на мускус, парфюмът се появи в лимитирано издание през 2009 година. Ароматът е интензивен, семпъл като разнообразие от нотки и много, много мъжествен. Началните акорди на композицията са нотки на червени плодове, а в сърцевината – корен от ирис. Господстващото ухание се крие в основата и това е именно чувственият мускус. Парфюмът е създаден за елегантните и съблазнителни мъже, които знаят какво искат и как да го постигнат. Модерен, но в същото време класически аромат за истински мъже – това е Musc Collection.

4. Narciso Rodriguez For Him EDP Intense

През 2012 година модният дизайнер лансира това изключително стилно и мъжествено ухание. Връхните нотки на парфюма започват с вълшебния аромат на мускус, последван от сърдечните – корен от ирис. Розовият пипер е залегнал в основата на това ухание и придава завършеност на хармоничната композиция от аромати. Парфюмът е пленителен, опияняващ и провокира вниманието на жените. Искаме ли нещо повече от едно мъжко ухание?

 5. Narciso Rodriguez For Him – подаръчен комплект за мъже 

Подаръчните комплекти винаги са били атрактивен подарък, а когато става въпрос за Narciso Rodriguez – и много стилен. Подаръчният комплект е изискано съчетание от оригиналният парфюм Narciso Rodriguez For Him 50 ml EDT by Narciso Rodriguez и душ гел 75 ml в същия аромат. Ако искате да впечатлите един мъж, то заложете на този комплект и бъдете сигурни, че подаръкът ви ще се помни дълго. Мъжествените аромати и продуктите за тяло на дизайнерската марка говорят за вкус и усещане за стил. А защо не ги подарите на себе си? Всеки мъж заслужава качествен парфюм, признат в цял свят.

Посетете Parfium.bg! Там ще откриете богато разнообразие от мъжки парфюми и ще получите индивидуална консултация при избора на подходящ продукт!

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 на най-продаваните мъжки парфюми на Valentino

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Празнични подаръци за мъже - парфюми и комплекти, част 2

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Новите унисекс парфюми за Есен 2018 – част 1

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив