Топ 5 на най-продаваните мъжки парфюми на Bvlgari

Изисканост и класа от италианския бранд

Bvlgari е италианска модна къща за луксозни стоки. Тя е основана от Сотириос Булгарис през 1884 година в Рим. Първият аромат на марката е лансиран през 1992 година. В колекцията от парфюми присъстват повече от 50 аромата. Уханията на Bvlgari са създадени от парфюмеристи като Алберто Морилас, Джак Кавалиер, Беатрис Пике, Аник Менардо, Оливиер Полж, Софи Лабе, Натали Лорсън, Карлос Бенайм, Даниела Андрие и други. Брандът се свързва преди всичко с изисканост, класа и изтънченост. Всички тези думи могат да бъдат усетени в невероятните аромати на Bvlgari. За вас подбрахме 5 от най-продаваните и обичани мъжки аромати на марката. Ето кои са те:

5. Bvlgari Aqva Amara EDT

Парфюмът е дело на парфюмеристът Джак Кавалиер и е лансиран през 2014 година. Ароматът е обогатен с благородни съставки, което го прави луксозен, но отличителният воден и средиземноморски характер е запазен. В превод означава „горчива вода”. Изпълнен е с много енергия и светлина. Флаконът му е в ярък меден цвят. Връхна нотка на уханието е сицилианската мандарина. Сърцевината е изградена от нотки на вода и масло от нероли. Базовите нотки са бял тамян и индонезийски пачули.

4. Bvlgari Man In Black EDP

Този парфюм е създаден в чест на 130-та годишнина от създаването на модния бранд. Представен е през 2014 година. Ароматът е дързък, харизматичен и представлява модерен своеобразен прочит на легендата за раждането на Вулкан, който е римски бог на земята.

Връхните нотки са пикантни подправки и ароматен ром. Сърдечните нотки на парфюма са кожа, тубероза и ирис. Основата на уханието е изградена от нотки на ароматни масла, тамян и тонка.

3. Bvlgari Man Extreme EDT

Това е силен и жизнен аромат, който пресъздава основните ценности на емблематичния оригинален парфюм от 2010 година, а именно вродена харизма и мъжествена чувственост. Лансиран е през 2013 година.

Началните нотки на уханието са кактус, калабрийски бергамот и розов грейпфрут. Сърдечните нотки са кехлибар, гватемалски кардамон и фрезия. Базовите нотки на парфюма са дървесни нотки, хаитянски ветивер, бензоин и тамян от Лаос.

2. Bvlgari Aqva Marine Toniq EDT

Това е нов вариант на парфюма от 2008 година. Този аромат е представен през 2011 година и е създаден от Джак Кавалиер. В състава на уханието е включена свежестта на минералните води във всяка от кристалните си капки. Парфюмът е енергичен, охлаждащ и жив. Носи в себе си спомена от отминала морска почивка.

Връхните нотки на ароматната композиция са круша и розов грейпфрут. Сърцевината съдържа в себе си нотки на средиземноморската трева посидония и ледени кристали. Основата е дървесна и свежа – сандалово дърво и вирджински кедър.

1.Bvlgari Pour Homme EDT

Това е дървесно-флорален парфюм с нотки на мускус. Тук марката напълно оправдава репутацията си на елитен и изискан бранд. Джак Кавалиер създава истинско парфюмерийно бижу за мъже с италиански шик, изисканост и изтънченост. Деликатното и хладно докосване на този аромат е дискретен акцент за мъжете, които вярват, че елегантността не се състои само в облеклото и поведението, а е по-скоро личностна черта. Парфюмът е лансиран през 1996 година. Началните нотки на уханието са портокалов цвят, цвят на касис, бергамот, цвят на индийско орехче, съблазнителен чай, мандарина, ароматна лавандула и алдехиди. Сърцевината е съставена от кардамон, здравец, чувствен бразилски палисандър, делиактно дърво гайак, черен пипер, ирис, карамфил, кориандър и циклама. Основата е изградена от нотки на кедър, ветивер, дъбов мъх, мускус, кехлибар и тонка. Парфюмът е изключително богат на аромати, които му придават цялост и завършеност. Изключително мъжествено ухание, което неслучайно години наред е сред най-обичаните в света.

Не пропускайте възможността да разгледате и останалите ни предложения с марка Bvlgari. В Parfium.bg ще ви  предложат индивидуална консултация, която ще ви улесни при избора на подходящия продукт!

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Мъжките парфюми, които ще бъдат хит за 2020

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Първите мъжки парфюми за 2018 г. – Guerlain, Armani, Givenchy,YSL

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Мъжките парфюми, които очакваме през пролетта на 2017-та

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив