Топ 5 на най-продаваните дамски парфюми на Thierry Mugler

Екстравагантност, шик и иновативност в парфюмите на френския дизайнер

Тиери Мюглер е виден моден дизайнер и е една от най-влиятелните фигури в света на красотата и модата. Той се отличава с фентъзи елементите и футуристичните форми, които използва в своите модели. Мюглер въвежда иновативната парфюмна категория „гурме”. Те съдържат ядливи нотки в своя състав – хайвер, мед, ванилия, шоколад и т.н. Тези парфюми са подходящи и за мъже, и за жени. Първият му аромат е лансиран през 1992 година и успехът му идва веднага. Alien, който дизайнерът лансира през 2005 година е един от най-известните му аромати и е на челна позиция сред най-продаваните в световен мащаб. Колекцията от парфюми с марка Тиери Мюглер наброява над 100 аромата и почти всеки парфюм, който излиза на пазара успява да разбуни духовете в парфюмерийния свят. Ето кои са 5 от най-продаваните дамски ухания на бранда:

1.Alien EDP by Thierry Mugler

Ето това се нарича тотален хит! Това е парфюм, създаден за жените, които не се страхуват да бъдат различни и модерни. Ароматът е хармоничен, слънчев и кехлибарен. Композицията е дело на Доминик Ропион, който пресъздава мистериозната аура на уханието. Парфюмът е като магически еликсир. Флаконът е решен в загадъчно лилаво и напомня за тайнствен и вълшебен предмет. Лансиран е през 2005 година. Връхните нотки на уханието са на жасмин. Сърцевината е изградена от нотки на дърво и кашмеран. Базата е съставена от нотки на бял кехлибар.

2. Angel EDP by Thierry Mugler

Това е първият парфюм на марката. Парфюмът е с чувствен ориенталски аромат. Той съблазнява с ангелско ухание и емоционални страстни акорди. Този аромат е уникален – толкова, че да бъде обожаван и мразен едновременно. Създатели на това бижу са Оливър Кресп и Ив де Ширин. Лансиран е през 1992 година. Връхните нотки на уханието са захарен памук, бергамот, жасмин, канела, мандарина, кокос и пъпеш. Сърдечните нотки са роза, червени горски плодове, момина сълза, жасмин, праскова, орхидея, слива, къпина, кайсия и мед. Базата е изградена от нотки на карамел, тъмен шоколад, ванилия, мускус, пачули, кехлибар и тонка.

3.Angel Aqua Chic EDT by Thierry Mugler

Жените, които харесват ефирните прохладни и водни аромати са влюбени в този парфюм. Той е изтънчен и едновременно с това носи усещане за свобода. Флаконът на аромата е с традиционната форма на звезда. Лансиран е през 2012 година. Аурели Гюшард е създател на парфюма. Началните нотки на уханието са на амалфи лимон. Сърцевината е съставена от нотки на царевично цвете и розов пипер. Основата е изградена от нотки на ванилия и пачули.

4. Womanity EDP by Thierry Mugler

Това е поредният неповторим бестселър на марката. Парфюмът е създаден от парфюмеристите Мане и Алексис Дадие. Той е олицетворение на безбройните лица, които притежават жените. Флаконът е уникален – изключително женствен, течността е розова, шишенцето е с метален обков, декориран с верига и пръстен, представящи връзката между жените. Уханието е представено през 2010 година. Връхните нотки на парфюма са цитрусови плодове и зелени нотки. Сърдечните нотки са водни, смокиня и хайвер. Базовите нотки са дървесни, ориенталски и на смокиново дърво.

5. Alien Essence Absolue EDP by Thierry Mugler

Този аромат е богат, чувствен, мистериозен и много наситен. Това е модерна интерпретация на оригиналният парфюм. Всяка жена би се чувствала като слънчева богиня, носейки този аромат. Композицията е дело на Пиер Аула и е представен през 2012 година. Дизайнът на флакона е вдъхновен от класическия парфюм със златни капки, които са използвани като талисмани в Ориента и излъчват мистична божествена енергия. Началните нотки са на жасмин.Сърдечните нотки на уханието са корен от перуника и кашмир. Базовите нотки са тамян, смирна, бял кехлибар, шушулка ванилия.

Не пропускайте да разгледате и другите ни предложения с марка Thierry Mugler на Parfium.bg! Там ще получите индивидуална консултация и подход, която ще ви помогне да изберете подходящия продукт!

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Парфюм на седмицата: Karl Lagerfeld for Her

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

“The One” на единствените Dolce & Gabbana

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 на дамските парфюми на Guerlain

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив